banner565

banner472

banner458

banner457

Kayseri OSB küresel oyunda

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, 2017-2020 yılları için hazırlamış olduğu “ Stratejik Plan “ çerçevesinde, bölgede faaliyet gösteren işletmelerin küresel rekabet gücünün artırılması amacıyla hedeflenen uygulamaya dönük projelerini tek tek gerçekleştiriyor. Önemli projelerden biri de Yurtdışında Türk Ticaret Merkezleri (Expo Center) kurulmasına dair çalışmalar.

OSB 01.04.2018, 08:33 03.04.2018, 15:51
3541
Kayseri OSB küresel oyunda
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan başkanlığında, dış ticaret uzmanlarından oluşan teknik heyet, proje konusunda Dubai’deki çalışmalarını tamamladı. Heyet Dubai’de; Kayseri OSB’nin Türk Ticaret Merkezi (Expo Center) olarak kurulması planlanan bina seçenekleri konusu başta olmak üzere şu temasları yaptı:  T.C. Ticaret Ataşeliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dubai Ülke Direktörlüğü, Dubai’de Türk firmaları, Kayseri OSB’de faaliyet gösteren bazı firmaların Dubai’deki iş ortakları, Cebel Al Serbest Bölgesi, akıllı şehir projesi olarak adlandırılan ve 2 milyon metrekare alan üzerine kurulu, Serbest Bölge mevzuatına göre girişimcilere avantajlar sunan, içerisinde showromları, lojistik  mekanları ve muhtelif sektörlerin yer aldığı Dubai Silikon Vadisi yöneticileri.
Bir bölümü devlet destekli olan Türk Ticaret Merkezleri (Expo Center) projesi ile yabancı ülkelerde aktif pazarlama imkânlarının gerçekleşmesi, hedef pazarlara daha kolay ulaşılması, showroom ve mağaza gibi yerlerde ürünlerin 365 gün sergilenmesi, lojistik, tasarım, B2B görüşmelerinin sürekli olması, maliyetlerin düşürülmesi, reklam ve tanıtım bilinilirliğinin sağlanması, istihdamın ve ihracatın artırılması hedefleniyor.

Yorumlar (0)
banner557