banner565

banner472

banner458

banner457

Uşak’ta üniversite-sanayi işbirliği

“Üniversite-sanayi işbirliği“ teoriye dayalı modellerle değil, “pratik” yaparak ve birbirini tanıyarak gelişir. Buna yeni yeni başladık. Uşak Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri ile staj yaptıkları işletmelerin yöneticileri Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde buluştular.

OSB 01.07.2015, 08:00 30.06.2015, 18:38
2335
Uşak’ta üniversite-sanayi işbirliği

Bütün Uşak Üniversitesi’ne ve bu arada Tekstil Mühendisliği Bölümü öğrencilerine de “üniversite-sanayi işbirliği” çerçevesinde kapılarını ve imkanlarını açan ve desteklerini esirgemeyen Uşak Organize Sanayi Bölgesi, bu basit adımlarla büyük sonuçlara gidilebileceğini de anlamış gözüküyor.
Öğrenci merak doludur; irdeler, sorar, kısaca yorar. UŞAK OSB bunu da biliyor, bir tekstil mühendisinden neler beklediğini  bilerek öğrencilerden gelen her soruya, işletme pratiğinden çıkarak cevap veriyor. “Eğitim” de bu olmalı!
Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım’a, Prof.Dr. M. Fikri Şenol ve Uşak Üniversitesi Tekstil Topluluğu Başkanı Mustafa Kozak kumaş örercesine bu örnek buluşmaları örgütlüyorlar.

 

Yorumlar (0)