banner565

banner472

banner458

banner457

Halkbank'tan KOBİ’leri geliştiren platform

KOBİ’lerin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek uygun finansal desteği sağlamanın yanında, danışmanlık ve eğitim hizmetleri ile de faaliyetlerini sürdüren Halkbank, KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu içerikleri “KOBİ Gelişim Platformu” ile dijital ortama taşıyor.

REEL SEKTÖR 01.05.2017, 08:00 30.04.2017, 16:03
3575
Halkbank'tan KOBİ’leri geliştiren platform
Halkbank KOBİ Gelişim Platformu; her ay eklenecek yeni video ve makalelerle sürekli gelişen, kendini yenileyen ve büyüyen bir bilgi bankası haline geliyor. İş hayatından kişisel gelişime, yatırımdan dış ticarete, e-ticaretin püf noktalarından temel hukuksal uyarılara kadar birçok konu hakkında ziyaretçilerine doğru içerikler sunacak platformdan KOBİ’ler ihtiyaç duydukları tüm bilgilere erişebilecekler.
KOBİ’lerin gelişimlerine katkı sağlayacak platform; iş yaşamlarında yeni ufuklar açacak, sıklıkla yapılan, bilgi ve deneyim eksikliğinden kaynaklı hataların giderilmesinde önemli bir kılavuz olacak. Yeni iş kuracak girişimcilere de temel ipuçları verecek KOBİ Gelişim Platformu’ndaki özel içeriklere, mobil versiyonu da bulunan www.halkbankkobigelisim.com.tr/ adresinden ulaşılabilecek.
Halkbank Esnaf ve 
KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem şunları söyledi: “KOBİ’lerin iş yaşamını oldukça kolaylaştıracak platform sayesinde firmalar, dijital ortama taşıdığımız eğitim ve danışmanlık hizmetlerine kolayca ulaşabilecekler. Böylece KOBİ’ler geleceğe daha emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.

Yorumlar (0)