banner565

banner472

banner458

banner457

Rolls-Royce ve Sea Machines’ten işbirliği

Rolls-Royce Power Systems ile Sea Machines, tam ve yarı otonom gemi kontrol sistemlerinin geliştirilmesi, satışı ve Rolls-Royce’un mtu NautIQ marin otomasyon portföyünün geliştirilmesi için güçlerini birleştirecek.

AKILLI YAŞAM 01.11.2021, 00:01 25.11.2021, 09:53
12462
Rolls-Royce ve Sea Machines’ten işbirliği

Sea Machines Kurucu ve CEO’su Michael Johnson, Rolls-Royce ile müşterilere birlikte hizmet etmek ve onlara çözümler sağlayacak teknolojiyi ileriye taşımak için sabırsızlandıklarını belirtti.
Rolls-Royce Power Systems Global Denizcilik Başkan Yardımcısı Denise Kurtulus, “Power Systems 2030 stratejimiz kapsamında, tahrik sistemi tedarikçisi olmanın ötesine geçerek entegre sürdürülebilir çözümler sağlayıcısına dönüşme hedefimizde emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Rolls-Royce Power Systems Denizcilik İş Geliştirme Birim Yöneticisi Claudius Müller, Servowatch şirketinin satın alınmasının ve piyasaya yeni sürülen mtu NautIQ portföyüne kontrol sistemlerinin dâhil edilmesinin ardından Sea Machines ile yapılan anlaşmanın tamamlayıcı bir adım olduğunu, Sea Machines Ticaretten Sorumlu Başkanı Moran David, ortaklığın denizcilik sektörü için bir dönüm noktası olduğunu kaydetti.

Yorumlar (0)
banner557