KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi

Eker’den Ramazan’a özel tarif

GIDA

Eker, yoğurdun sofralardan eksik olmadığı Ramazan ayına özel ‘Efsane Yoğurtlu Balkabaklı ve Kestaneli Çorba’ tarifini paylaşıyor.

Eker ürünlerini kullanarak gurme lezzetler yaratan Şef Ekin Doğrusöz’ün hazırladığı tarif, farklı bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenlere tavsiye ediliyor.  Yoğurt, Ramazan ayında değişen yeme içme alışkanlıkları karşısında da ihtiyaç duyulan besin değerlerini sunuyor. Sıcak veya soğuk yemeklerin keyifli bir eşlikçisi olan bu benzersiz lezzet; hafifliği ve ferahlatıcı özelliği nedeniyle de tercih ediliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.