KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi

Turizmi geliştirmek üzere önemli adımlar atıldı

PAZAR/ÜLKE

Kolombiya Ankara Büyükelçisi Julıo Aníbal Rıaño Velandıa, DEİK/Türkiye-Kolombiya İş Konseyi Başkanı Ilgaz Manuel Bağlıkaya, Procolombia Türkiye Direktörü Marcela Monroy ve Ticaret Ataşesi Valeria Gonzalez Williamson, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Bilgi Teknolojileri ve Medya İletişimi Grup Başkanı Mesut Kanat ile Stratejik Planlama, Koordinasyon ve Pazarlama Grup Başkanı Levent Demirel’in katıldığı toplantıda Türkiye-Kolombiya arasında karşılıklı turizmi geliştirmek üzere görüşler paylaşıldı.
Kolombiya Ankara Büyükelçisi Julıo Aníbal Rıaño Velandıa, ‘‘Turizmi geliştirmek ve tanıtmak için işbirliği yapmamız çok önemli. Kültürel değerlerimiz açısından birbirimize çok benziyoruz. Diplomatik bir klişe olarak değil; birlikte emek vererek gerçekten çok başarılı olacağımıza inanıyorum’’ dedi.
Bağlıkaya, ‘‘İlişkilerimizin çok daha ileri seviyede olmasını arzuluyoruz. Birlikte çalışarak bu hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum. Elbette biz işin turizm tarafı ile ilgileniyoruz. Kolombiya’ya sadece THY uçuşları mevcut. Diğer tarifeli havayollarının da buraya uçuş yapmaları lazım. Ulaşım olmadan sayıları artıramayız” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.