KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi

Platin Bilişim satış–pazarlama ekibini güçlendiriyor

REEL SEKTÖR

Sektörün deneyimli ismi Yener Yanç, Platin Bilişim bünyesinde satış ve pazarlama departmanının başına geçti. Yanç; Platin Bilişim çatısı altındaki tüm markaların satış, pazarlama ve iş geliştirme faaliyetlerinden sorumlu olacak. 

Platin Bilişim bünyesine katılmadan önce Obase ve Kuika Software gibi teknoloji şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapan Yanç, “Yeni ekibim ile beraber uzun vadeli bir bakış açısı ile teknoloji ve inovasyona yatırım yaparak, ülkemiz için yarattığımız katmadeğeri sürekli artırmayı planlıyoruz” dedi.
İstanbul Teknik Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Yanç, Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. BOSSA bünyesinde iş hayatına adım atan Yanç, ardından Tepum Teknoloji ve Koç Sistem bünyesinde Satış Grup Müdürü olarak görev aldı. IBM Türkiye çatısı altında Otomotiv, Üretim ve Enerjiden Sorumlu Satış Grup Liderlikleri çalışmalarını sürdürdü. Yanç, Turkcell’de Kurumsal Satış ve Mobil Çözümler Grup Müdürlükleri, Kuika Software’de ise Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.