KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi

Sampa yeniden evinde, Automechanika İstanbul’da

REEL SEKTÖR

Sampa, 3 yıl aradan sonra Automechanika İstanbul Fuarı’nda hem en yeni ürün ve hizmetlerini ziyaretçileri ile buluşturdu hem de yeni iletişim stratejilerinin lansmanını gerçekleştirdi.

Sampa Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Altuncu, “Tüm çalışanlarımız, yönetim kadromuz ve iş ortaklarımız ile sektörde her zaman daha iyisini ve kusursuzunu üretmek ve sunmak üzere çalışıyoruz. Müşterilerimizin bizden her zaman daha fazlasını beklemesi, Sampa olarak bizim motivasyonumuzu artırmakta. Bu motivasyondan yola çıkarak yeni iletişim stratejimiz ‘Expect More’ diyoruz ve daha fazlası için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.
Sampa Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Andreas Richter, “Avrupa’nın tüm bölgeleri ve dünyanın her yerinden müşterilerimizle buluşuyor, ürünlerimiz ve yeniliklerimiz hakkında bilgiler veriyoruz, aynı zamanda onların fikirlerini ve taleplerini dinliyoruz” dedi.
Sampa, Pazarlama ve İletişim Direktörü Mehmet Ali Erdoğan, Dünya’nın farklı noktalarında birçok fuara katıldıklarını ancak 3 yılın ardından müşterilerini evlerinde ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.