KobiEfor Sanayi Ekonomi Dergisi

Ramazan buluşmalarına evsahipliği yapıyor

TURİZM

Grand Hyatt İstanbul, Ramazan’da misafirlerine açık büfe olarak bu aya uygun lezzetler sunuyor. İftar menüsü, Ramazan boyunca 34 Restaurant’ta ayın ruhuna uygun lezzetli seçenekler yer alıyor.

Menüde, hünkâr beğendi, imambayıldı, içli köfte, tavuk mahmudiye ve kuzu incik’in  yanı sıra tatlı büfesinde ise Ramazan sofralarının vazgeçilmezi baklava, şöbiyet, revani, ekmek kadayıfı ve güllaç gibi şerbetli tatlılar bekliyor. Leziz menüye Cuma, Cumartesi, Pazar günleri kanun sanatçısı Sevde Başaran’ın ruhu dinlendirici ezgileri eşlik ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.