İş Başında Gör

Centric Hızlı-Başlangıç Satın Alma Oturumu İş Birliği Paketinin sizi bir çırpıda evden çalışmaya nasıl hazırlayacağını öğrenmek ister misiniz? Bize iletişim bilgileriniz verin, sizinle temasa geçelim.

 

 

*Gerekli alan

 

*Gerekli alan

COVID-19: KrizdeTeknolojiden Yararlanın

Satın Almaları Dijitalleştirin ve Uzaktan İş Birliğini Güçlendirin

#SizSordunuz #BizCevapladık
Yeni Centric Hızlı Satın Alma Oturumu Paketi

İşletmeler zorlu bir dönemden geçiyor. Dünyanın her yerinde karantina kararları alınırken moda sektöründeki şirketlerin ve perakendecilerin işletmelerini korumak için hızlı hareket etmesi gerekiyor. Müşterilerimiz uzaktan çalışan satın alma ekiplerinin elini güçlendirecek bir çözüm sordu biz de hemen cevap verdik.

#SizSordunuz #BizCevapladık

Yeni Hızlı-Başlangıç Satın Alma Oturumu İş Birliği Paketi kullanıma hazır. Bu paket moda markaları, perakendecileri ve üreticilerinin pazar aksamalarına hızla yanıt vermelerini ve işlerini geleceğe yönelik olarak güçlendirmelerini sağlayan, endüstrinin en iyi uygulamalarıyla beslenen pazar odaklı yenilikleri içerir.

Ekiplerin uzaktan çalışması gerektiği dönemde, aylar değil günler içinde çalıştırın, ekipleri sorunsuz bir şekilde birbirine bağlayın ve aksaklıkları sınırlayarak, iş açısından kritik operasyonlara devam edin.

ANTA, PVH, GAP, Tory Burch, Superdry, SMCP, ON, Kering, Norrona gibi 1200'ün üzerinde global marka, operasyonları kolaylaştırmak, küresel olarak dağıtılmış ekiplerin iş birliğini artırmak, maliyetleri düşürmek ve ürünleri daha hızlı pazara sunmak için Centic Software®'in piyasa lideri dijital dönüşüm çözümleri Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) ile çalışmayı seçiyor.

Çevrimiçi Hızlı-Başlangıç Satın Alma Oturumu İş Birliği Paketi sayesinde yapabilecekleriniz:

  • Evden çalışırken daha hızlı ve daha iyi kararlar almak
  • Bölge/mağaza/küme asortilerini ve bütçelerini benzersiz bir şekilde oluşturmak
  • Çevirmiçi satın alma oturumları açmak ve asortileri görmek
  • Rapor ve analizleri kolayca oluşturmak
  • Küresel asorti ürünlerini, mağaza, bölge, satış hedeflerini ve görsellerini Excel şablonundan kolayca yüklemek
  • Bölgeye, mağazaya, kümeye göre ayrılan stilleri ve miktarları kesinleştirmek ve tedarik zinciri sistemine aktarmak

Silikon Vadisi uzmanlığı ve moda, perakende ve tüketici ürünleri sektörleri için en iyi yerleşik, dijital çözüm uygulamalarına hazır mısınız?

 

“Çinli moda markası MAXRIENY'nin mağazacılık bölümünden Fanny Fan, “Çalışanlarımızın çoğu hala evden çalışıyor. Centric PLM, işimizin normal çalışmasını büyük ölçüde destekliyor ve ürün geliştirme çalışmaları kesintiye uğramadı." diyor.

Çinli kadın giyim markası GLORIA’dan Zoe Want, “Neyse ki, tasarım departmanımız Centric PLM'e sahip, bu yüzden evde çalışabiliyoruz. Yalnızca şirket tesislerinde çalıştırılabilen diğer sistemlerin aksine, her zaman, her yerden geliştirme aşamalarını kontrol etmek ve güncellemek için çevrimiçi Centric PLM'e kolayca giriş yapabiliyoruz,” diye açıklıyor