banner565

banner472

banner458

banner457

Mitsubishi Electric, üniversite öğrencileriyle buluştu

Türkiye’de fabrika otomasyonu ve ileri robot teknolojileri alanında iddialı bir oyuncu olan Mitsubishi Electric, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen sosyal medya canlı yayınında öğrencilerle buluştu.

EĞİTİM/ÜNİVERSİTE-SANAYİ 01.02.2021, 00:01 27.02.2021, 13:04
14809
Mitsubishi Electric, üniversite öğrencileriyle buluştu

Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama Birim Müdürü Tolga Bizel, markanın ileri teknolojiye sahip yeni nesil ürün ve çözümleriyle üretimin dijitalleşmesine yaptığı katkıyı öğrencilerle paylaştı.
Bizel, Şubat 2020’den bu yana Mitsubishi Electric’in tüm robotlarının yapay zekayla desteklendiği belirterek, “Rutin işleri yapan geleneksel robotlar, değişen tüketici alışkanlıklarına adapte olamıyor. Yapay zekayla desteklenmiş robotlarımız ise başından sonuna kadar sisteme müdahale edebiliyor. Robotların üretimdeki rolünün hızla artacağı yönündeki gelecek vizyonundan hareketle Mitsubishi Electric olarak biz de ileri robot teknolojileri alanında yeni nesil ürün ve çözümler geliştiriyoruz” dedi.

Yorumlar (0)