banner565

banner472

banner458

banner457

Mitsubishi Electric İTÜRO LITE’ye katıldı

Mitsubishi Electric, İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Otomasyon Kulübü tarafından online olarak düzenlenen İTÜRO LITE “Robot Olimpiyatları” etkinliğinde katıldı.

EĞİTİM/ÜNİVERSİTE-SANAYİ 01.01.2021, 00:01 29.01.2021, 10:00
16591
Mitsubishi Electric İTÜRO LITE’ye katıldı

Etkinlik kapsamında “Dijital Fabrikalar Zamanı ve Robotlar” sunumuyla öğrencilerle buluşan Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Ürün Yönetimi ve Pazarlama Bölümü Departman Müdürü Tolga Bizel, Nesnelerin İnterneti (IoT-Internet of Things), yapay zekâ (AI-Artificial Intelligence) ve robot teknolojilerinin geleceği konusunda bilgiler verdi.
Tolga Bizel, “Gelecek, yapay zekâ teknolojileri ile şekillenecek. Çünkü yapay zekânın hayatımızdaki yeri her geçen gün artıyor. Yapay zekanın en popüler yansımaları ise internet aramaları, PID döngüleri, otomatik pilot ve vizyon tanıma olarak karşımıza çıkıyor. Üretime de dâhil olan yapay zekâ, parametreleri ayarlamanın yanı sıra sorunları arama, yardımlı bakım, ses ve yüz tanıma gibi birçok beceriye sahip. Zamanın bir adım ötesinde üretim gerçekleştirmek istiyorsak yapay zekâ teknolojilerini robotlara da uygulamalıyız” dedi.

Yorumlar (0)