banner565

banner472

banner458

banner457

PTT A.Ş. ve Anadolu Üniversitesi’nden işbirliği

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

EĞİTİM/ÜNİVERSİTE-SANAYİ 01.05.2019, 08:48 27.05.2019, 09:21
13280
PTT A.Ş. ve Anadolu Üniversitesi’nden işbirliği

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın katıldığı imza töreninde gerçekleşecek ortak projeler açıklandı. Yapılacak işbirliği ile Anadolu Üniversitesi öğrencileri PTT’nin hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak yararlanacak. Anadolu Üniversitesi, PTT’nin Dijital Arşiv hizmetinden kullanabilecek. Üniversite tarafından yeni öğrencilere ya da tanıtım amaçlı potansiyel adaylara gönderilecek her türden basılı tanıtım broşürü gibi ürünlerin baskı işlemleri Birleşik Posta ile yapılacak.
Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tasarlanan ya da üniversiteye özel tişört, kupa, kalem, ajanda, takvim gibi ürünler ePttAVM üzerinden satışa sunulacak. PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, “PTT olarak, üniversitelerle birlikte Ar-Ge çalışmaları yürüterek kurumların ve ülkemizin teknoloji alanındaki gelişimine katkıda bulunmaktayız” dedi.

Yorumlar (0)
banner557