banner565

banner472

banner458

banner457

Yeditepe Üniversitesi, CFA’ya kabul edildi

Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Uluslararası Finans Bölümü, sektörün altın standartlarını belirleyen küresel yatırım uzmanları birliği Chartered Financial Analyst (CFA) Institute’ün, University Affiliation Programı’na kabul edildi.

EĞİTİM/ÜNİVERSİTE-SANAYİ 01.03.2021, 00:01 29.03.2021, 15:45
14581
Yeditepe Üniversitesi, CFA’ya kabul edildi

Bu programa katılımla Yeditepe Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü öğrencileri, her yıl belirlenen sayıda öğrenci için ayrılan CFA Programı bursunu almaya hak kazanacak.
Yeditepe Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rıfat Kamaşak, Uluslararası Finans Bölümü öğrencilerinin, CFA Institute University Affiliation Programı ile kariyerlerinde üstün başarıya doğru bir adım daha attıklarını belirtti: “Bu programa giriş, Yeditepe Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü ders müfredatının ‘güncel profesyonel uygulamalarla yakından bağlantılı olduğunu, finans alanında başarılı bir kariyer için sağlam bir eğitim verdiğini ve öğrencilerini, yatırım alanında dünyadaki en saygın ve tanınan Chartered Financial Analyst® unvanını veren CFA sınavlarına hazırlamaya yetkin olduğunu’ gösteriyor.”

Yorumlar (0)
banner557