banner565

banner472

banner458

banner457

Yerli ve milli teknolojileri dünyaya tanıtıldı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) davetiyle İspanya’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi’ne (Mobile World Congress) katılan Teknopark İstanbul şirketleri yerli ve milli teknolojileri dünyaya tanıttı.

EĞİTİM/ÜNİVERSİTE-SANAYİ 01.08.2021, 00:01 29.08.2021, 18:22
14195
Yerli ve milli teknolojileri dünyaya tanıtıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, Barselona Başkonsolosu Selen Evcit, Barselona Ticaret Ataşesi Elif Berrak Taşyürek ve Türk Telekom CEO’su Ümit Önal’ın ziyaret ettiği Türkiye Pavilyonu’nda Teknopark İstanbul’da faaliyet gösteren; CTech Bilişim, Andasis, Scalar Vision ve Tea Networks yer aldı.
İTO Başkanı ve Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şekib Avdagiç, “İTO olarak ülkemizin milli teknoloji geliştirme kapasitesine inanıyoruz. Bu kapsamda fuarda ağırladığımız şirketlerimizin teknoloji alanındaki yetkinliğini dünyaya tanıtmak bizleri mutlu etti” dedi.
Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu, “Şirketlerimiz MWC fuarı vesilesiyle dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere yerli ve milli teknolojilerle geliştirilmiş ürünlerini sergileme fırsatı buluyor” diye konuştu.    

Yorumlar (0)
banner557