banner402

banner345

banner374

Pinoa’dan unutulan 2 geleneksel lezzet

Ülkemize ithal edilen gıdalardan kendi tohumunu üreten ve organik üretime uygun olanları yerli üretimle yaygınlaştırıp, daha taze ve kontrollü bitkiler yetiştirebilmek için Şanlıurfa’da yola çıkmış marka olan Pinoa, ürün yelpazesine iki ürün daha ekledi; Kabuklu Çiğ Susam Küncü ve Küncü Tahini.

GIDA 01.04.2021, 00:01 23.04.2021, 16:07
11768
Pinoa’dan unutulan 2 geleneksel lezzet

Pinoa’nın Kurucusu Pınar Polat Güven, yerli susam ürettiklerini belirterek, “Doğuda böyle koyu renkli, kabuklu, yağlı ve lezzetli susama Küncü denir. Biz de onu göbek adı ile kullanıcılarımıza sunduk” dedi.

Yorumlar (0)
28°
açık
Namaz Vakti 30 Temmuz 2021
İmsak 04:05
Güneş 05:51
Öğle 13:16
İkindi 17:10
Akşam 20:30
Yatsı 22:08
banner366