banner402

banner345

banner403

banner374

Pinoa’dan unutulan 2 geleneksel lezzet

Ülkemize ithal edilen gıdalardan kendi tohumunu üreten ve organik üretime uygun olanları yerli üretimle yaygınlaştırıp, daha taze ve kontrollü bitkiler yetiştirebilmek için Şanlıurfa’da yola çıkmış marka olan Pinoa, ürün yelpazesine iki ürün daha ekledi; Kabuklu Çiğ Susam Küncü ve Küncü Tahini.

GIDA 01.04.2021, 00:01 14.04.2021, 10:20
8133
Pinoa’dan unutulan 2 geleneksel lezzet

Pinoa’nın Kurucusu Pınar Polat Güven, yerli susam ürettiklerini belirterek, “Doğuda böyle koyu renkli, kabuklu, yağlı ve lezzetli susama Küncü denir. Biz de onu göbek adı ile kullanıcılarımıza sunduk” dedi.

Yorumlar (0)
10°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2021
İmsak 04:41
Güneş 06:14
Öğle 13:09
İkindi 16:53
Akşam 19:53
Yatsı 21:20
banner366