banner565

banner472

banner458

banner457

Türkiye’nin “ideal çekirdek tarifi” yeni Çitliyo Ailesi’nde

Peyman, yeni bir çekirdek hareketi başlatarak, Türkiye’nin en çok tükettiği kuruyemiş olan ayçekirdeğini inovatif bir lezzete dönüştürdü.

GIDA 01.08.2020, 00:00 28.08.2020, 09:55
14863
Türkiye’nin “ideal çekirdek tarifi” yeni Çitliyo Ailesi’nde

Peyman, unu ve beyaz tuzu tamamen kaldırdı, ayçekirdeğini deniz tuzuyla kavurdu. Tüketicilerin mükemmel ayçekirdeği tanımını yeni Çitliyo Ailesi’nde hayata geçiren Peyman, kesintisiz yeme deneyimi vaat eden ayçekirdeğini, glütensiz ve deniz tuzu ile çifte kavrulmuş olarak, özel zipper’lı ambalajlarda çekirdek severlere armağan ediyor.

Yorumlar (0)
banner557