banner402

banner468

banner457

banner458

banner345

Türkiye’nin “ideal çekirdek tarifi” yeni Çitliyo Ailesi’nde

Peyman, yeni bir çekirdek hareketi başlatarak, Türkiye’nin en çok tükettiği kuruyemiş olan ayçekirdeğini inovatif bir lezzete dönüştürdü.

GIDA 01.08.2020, 00:00 28.08.2020, 09:55
14782
Türkiye’nin “ideal çekirdek tarifi” yeni Çitliyo Ailesi’nde

Peyman, unu ve beyaz tuzu tamamen kaldırdı, ayçekirdeğini deniz tuzuyla kavurdu. Tüketicilerin mükemmel ayçekirdeği tanımını yeni Çitliyo Ailesi’nde hayata geçiren Peyman, kesintisiz yeme deneyimi vaat eden ayçekirdeğini, glütensiz ve deniz tuzu ile çifte kavrulmuş olarak, özel zipper’lı ambalajlarda çekirdek severlere armağan ediyor.

Yorumlar (0)