banner565

banner472

banner458

banner457

2022’de iş koşullarının daha iyi olacağı beklentisi bulunuyor

Aon, ‘Değişkenliğe Yeni Bir Yaklaşım: Daha İyi Kararlar Vermenin Önemi’  başlıklı anketinin sonuçlarını yayınladı.

HABER 01.03.2022, 00:01 28.03.2022, 10:22
22756
2022’de iş koşullarının daha iyi olacağı beklentisi bulunuyor

ABD, Avrupa Birliği, Birleşik Krallık ve Kanada’dan 800 üst düzey yöneticinin katıldığı anket kurumların birbirleriyle bağlantılı risklere hazırlanma ve bu risklere karşılık verme yöntemlerine ışık tutuyor. Pandeminin ardından geçen 18 aylık sürede liderlerin düşünce değişimlerine dair fikirler de veren ankete göre iş liderleri bir yıl öncesine kıyasla ekonomiye olan güvenlerini tazelerken iyi hesaplanmış risklere karşı da daha iştahlılar.
Aon Türkiye Eş-CEO’su Selda Oknas Tanbay, “Pandemi liderlerin risklere bakışını yeniden şekillendirdi ve daha iyi kararlar almanın önemini artırdı. Liderlere uzun vadeli risklerin dinamiklerini ve daha iyi hazırlanma ihtiyacını anlamaları için ihtiyaç duydukları içgörüyü tanıyan bu dönem, geleceğe yönelik iyimserliğin de kaynağı” dedi.

Raporda şu başlıklar yer aldı: ‘İş liderlerinin çoğunluğu ciddi büyüme öngörüyor’, ‘Hazırlık meyvesini vermiş olsa da üst düzey yöneticiler güven konusunda önyargılı olabilir’, ‘Başarılı liderler riskten kaçınmıyor, risk farkındalığı sergiliyor’, ‘Hazırlık ve eylemde başarısız olmak şirketleri zayıflatıyor’, ‘Güçlü şirketler verilere, analize ve uzmanlığa değer veriyor.’

Yorumlar (0)