banner565

banner472

banner458

banner457

Açılımsoft, 2021’de yurtdışına odaklanacak

Açılımsoft A.Ş. 2003 yılından itibaren satış ve dağıtım sektörüne yönelik bir işletmenin tüm iş süreçlerini kapsayan uçtan uca ticari ve mobil yazılım uygulamaları geliştiriyor.

HABER 01.03.2021, 00:01 29.03.2021, 15:28
22339
Açılımsoft, 2021’de yurtdışına odaklanacak

Türkiye genelinde 500+ müşteri tarafından ürünlerinin kullanıldığını dile getiren Açılımsoft Genel Müdürü Murat Develi, müşteri portföylerinin genellikle üretim veya satış dağıtım yapan firmalardan oluştuğunun altını çizdi. 2021 vizyonlarının mevcut ürünlerin yurt dışında satılmasına yönelik çalışmalar olacağını öngören Develi, şu bilgileri verdi: “Bu kapsamda bazı ürünlerimizde eksik olan çoklu dil desteğini ekleyeceğiz ve müşterilerimize hizmet verdiğimiz call center ekibimizi yurt dışına da hizmet verebilecek şekilde yapılandıracağız. Ayrıca mevcut ürünlerimize yapay zeka ve image processing yetenekleri kazandıracak Ar-Ge faaliyetleri yapacağız.”
Murat Develi, Açılımsoft’un aynı zamanda yazılım teknolojileri alanında araştırma ve geliştirmeye yatırım yapan bir teknoloji firması olma özelliğine de sahip olduğunu belirtti. Bu kapsamda yürüttüğü özgün projeler sebebiyle 2010 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ne girildiğini ve faaliyetlerine burada devam ettiğini açıklayan Develi, “Açılımsoft olarak, orta ve büyük ölçekli işletmelerin; Bayi Yönetim, Ticari Muhasebe, Mobil Satış Otomasyonu ve Saha Ekip Yönetimi Süreçlerini Kapsayan iş uygulamaları çözümleri sunmaktayız. Ayrıca Model Bilgi İşlem’in 18 yıllık çözüm ortağıyız. Model ERP ürününün satış ve danışmanlık hizmetlerini vermekteyiz” diye konuştu.

Açılımsoft’un ürün grupları şunlardan oluşuyor:
Ticari Muhasebe Programı (SDR Ticari)
Mobil Saha Satış Programı (SDR Mobil)
Bayi Yönetim Sistemi (SDR Central)
Saha Ekip Yönetimi (Three-S)

Pandemi sürecini fırsata çevirdi
2020 Nisan ayında pandemi sürecinin başlamasıyla müşterilerinin bazılarının çalışmalarına ara verdiklerinin, özellikle saha ekibi olan müşterilerinin bu durumdan çok etkilendiğinin altını çizen Murat Develi, dolayısıyla bu sürecin kendilerine de olumsuz yansıdığını açıkladı. Haziran 2020 itibariyle müşterilerinin ekip sayılarını düşürerek de olsa tekrar çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Develi, şu bilgileri verdi: “Pandemi süreciyle birlikte veriye dayalı çalışmak, az ekiple daha fazla iş yapma ihtiyacı ve üreticilerin bayi stoklarını daha verimli yönetme zorunluluğu bizim yazılımlarımıza olan ihtiyacı artırdı.”
Murat Develi, Açılımsoft olarak bu süreci fırsata çevirdiklerini dile getirdi: “2019 yılı itibariyle yazılım ürünlerimizde başlamış olduğumuz lisans satışı yerine hizmet satışı modelini pandemi süreciyle birlikte tüm yazılım ürünlerimize uyguladık. Bu sayede yeni müşteri kazanırken yaşamış olduğumuz en büyük sorun olan ilk başlangıç bedeli problemini de aşmış olduk.”

Yorumlar (0)