banner565

banner472

banner458

banner457

Arçelik, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

Arçelik, UNICERA 2020’de inovatif ürünleriyle dikkat çekti. Seramik ve yapı sektörünün lider ve ihracatçı markalarının bir araya geldiği Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF), Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliği ve KOSGEB desteğiyle 10-14 Mart 2020’de, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Arçelik, inovatif ürünleriyle UNICERA İstanbul’a (UNICERA 2020) katıldı.

HABER 01.04.2020, 08:00 28.04.2020, 10:06
14114
Arçelik, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Türkiye’deki mutfaklara tarz ve teknolojinin buluştuğu özgün bir ruh kazandıran Leisure Ankastre ürünlerinin, hayatı kolaylaştıran teknolojileri ve her ihtiyaca cevap veren geniş ürün yelpazesiyle UNICERA Fuarı’nda katılımcılardan büyük ilgi gördüğünü söyledi: “Dünyada yarattığı trendler ve tasarımlarla tanınan Patricia Urquiola’nın Arçelik için tasarladığı ankastre fırın, ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi ve buzdolabından oluşan Leisure serisi, minimalist ve ikonik tasarımı ile işlevsel teknolojisiyle dikkat çekti. Leisure ürün ailesi, özgün kimliği, fonksiyonelliği ve teknolojik performansı ustaca harmanlarken, siyah ve inox tasarımlar kullanıcılara tasarım özgürlüğü veriyor.”
Mutfak ve cihazlarla bir arada hızlı ve entegre çözüm: Fonksiyonelliğin mutfaklarda her daim ön planda olması gereken en önemli özelliklerden biri olduğuna dikkat çeken Dinçer, “Biz bu fonksiyonelliği tasarım ile birleştiriyoruz. Leisure Ankastre ve Cucina Mia Mutfak Mobilyası ile mutfaklara yönelik ihtiyaç sahiplerine bütünsel bir çözüm sağlıyoruz. Tüketicilerimiz özgün tarzlarını yansıtacak mutfak seçimlerini yaparken mutfaklarıyla uyumlu cihazları aynı anda değerlendirebiliyor. Mutfak ile cihazları bir arada görerek hem zaman kazanıyor hem de tüm mutfak ihtiyaçlarını aynı anda çözerek hızlı ve entegre bir çözüme ulaşıyor” dedi.
Can Dinçer, mutfak sektöründe rakiplerinden farklarını ise şu sözlerle özetliyor: “Tasarım ve fonksiyona eşit olarak verdiğimiz önemin yanısıra Türkiye’nin her noktasında yaygın olan servis güvencesi sunuyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki güvenilir hizmet ağımız ile en küçük şirketten kurumsal şirketlere kadar yerinde ve uzaktan hizmet konularında aynı kalitede çözüm sağlıyoruz.”
Arçelik’in 2020 yılında mutfak sektörüne yönelik planlarına da değinen Dinçer, “Leisure markamızla kazandığımız ivmeyi en iyi şekilde değerlendirmeyi ve ankastre ürün portföyümüze tasarım ve son teknolojiler ile bütünleşen ürünler katarak müşterilerimize özel hizmet anlayışı, hızlı ve doğru çözümler ile buluşturmayı planlıyoruz. Benzer şekilde mutfak tasarımlarımız için de son tasarım trendlerini uygulayarak hem mutfakta hem cihazda teknolojiyi ve tasarımı uygulayarak tüketicilerimizin tüm taleplerini karşılayacak geniş ürün seçenekleri sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Can Dinçer, Arçelik’in 2020 yılı hedeflerine ilişkin ise şunları açıklıyor: “Biz bugüne kadar milyonlarca tüketiciye en yenilikçi ürün ve teknolojileri ulaştırdık. Geçtiğimiz 65 yıl boyunca pek çok ‘ilk’ ve ‘en’i Türkiye’ye yaşattık. Yatırımlarımızı kesmedik. Kendimizi yenilmeye, ürünlerimizi geliştirmeye önem verdik. Bu dönemde de yeni iş alanları ve yeni ürünlere yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyoruz.” 

Yorumlar (0)