banner565

banner472

banner458

banner457

Atlas Copco G ve GX Serisi ile tanışın!

Gve GX yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler güvenilirlik ve verimlilik için tasarlanmıştır.

HABER 01.12.2018, 08:42 29.12.2018, 11:43
6191
Atlas Copco G ve GX Serisi ile tanışın!

En zorlu ortamlarda bile sürekli olarak çalışan denizcilik, madencilik, otomotiv, elektrik üretme, genel endüstri, tekstik, kimya ve petrokimya alanında sıklıkla tercih edilen ve başarı gösteren; maliyetli arıza sürelerini ve üretimde gecikmeleri önleyen G ve GX serisi kompresörler yüksek güvenilirlik, kolay kurulum ve sessiz çalışma üzerine tasarlandı.
Yüksek güvenilirlik: Güvenilir basınçlı hava kaynağı, sorunsuz bir üretim sağlar. Yüksek kaliteli parçalar ve geniş güvenlik sınırları ile 46°C'ye kadar sıcaklıklarda sürekli çalışma garantilenir.
Kolay kurulum ve kullanım: Kompresörler kolayca kurulur, çalıştırılır ve bakımı yapılır. Tak ve çalıştır konseptine uygun olan makineler için tek ihtiyaç düz bir zemin, güç kaynağı ve hava hattıdır. Kolayca durum özetini görebilmek için en güncel kompresör izleme teknolojisi de kullanım avantajlarından sadece biri.
Sessiz çalışma: G/GX kompresörlerin vida teknolojileri sayesinde pistonlu kompresörlere  göre sessiz bir alternatif sunar ve titreşimleri büyük miktarda azaltır. Çok düşük gürültü seviyeleri için eksiksiz ses muhafazasına sahiptir.
Sağlam ve kompakt vidalı kompresörler: Yağ enjeksiyonlu döner vidalı G/GX kompresörler güçlü ve güvenilir endüstriyel vidalı kompresörlerdir. Yüksek kaliteli parça ve malzemelerden üretilen kompresörler, 46°C/115°F'ye kadar sıcaklıklarda yüksek kaliteli güvenilir bir hava kaynağı sunarlar. Kompresörler kompakt ve esnektir ve boyuta bağlı olarak farklı modelleri bulunur:
-
 zemine monte l depoya monte
-
 entegre kurutucu ile veya olmadan

Akıllı enerji tasarrufu: Daha büyük kompresörlerin tümünde Elektronikon® paneli bulunur; akıllı teknoloji ile enerji maliyetleri minimuma indirilir. Bazı küçük modellerde Elektronikon® panelin daha hafif bir modeli de bulunmaktadır; böylece şirketlerin büyüklüğü ne olursa olsun bağımsız olarak akıllı çözümlere sahip olması gözetilir.
Atlas Copco Gaz Jenaratörleri: Tüm nitrojen ve oksijen ihtiyaçlarınız için güvenilir, yüksek saflık sunan saha tipi gaz jeneratörü çeşitleri ile de iddialı Atlas Copco.
Güvenilir gaz temini: Gaz tedarik etmek için üçüncü şahıs tedarikçilere gerek duymadan, gaz jeneratörleri ile 7/24 gaz temin etme konusundaki deneyimini müşterilerinin hizmetine sunarak kolay, güvenilir ve dayanıklı şekilde kendi gazlarını üretmelerini sağlıyor.
Ekonomik: Sahada kendi gazını üreterek maliyetli işlem, dolum ve teslimat süreçlerini elemine ederek ekonomik bir alternatif sunuyor. Daha ekonomik çalışma için düşük işletme maliyetleri ile gaz olmadığı için bekleme riskini de ortadan kaldırarak bu maliyeti de önlüyor.
Tak ve çalıştır:Pahalı bir kuruluma gerek kalmayan gaz jeneratörleri kullanmaya hazır halde teslim ediliyor, müşterilerin tek ihtiyacı basınçlı hava.

NGP PSA Nitrojen Jenaratörü ile %99,999 saflığında nitrojen sağlamak mümkün!
Üçüncü taraflara yapılan harcamalardan tasarruf ederek minimum işletme ve bakım maliyetleri sağlıyor. İşleme, yeniden dolum ve aktarma maliyetlerini ortadan kaldırmak için müşterilere kendi nitrojenlerini sağlama imkanı tanıyor.
Basınçlı Salınımlı Emilim, PSA teknolojisi yatırımınn karşılığını en iyi şekilde almanızı sağlar. Karbon moleküler elekler yüksek saflık oranı sağlıyor.
N2 her zaman mevcuttur; NGP sistemleri sürekli olarak kullanılabilir. Bir daha asla nitrojen kesintisi nedeniyle üretimi durdurmak zorunda kalmazsınız.
Yüksek N2 saflığı, NGP kalite gereksinimlerinizi karşılamak için %95 ile %99,999 arasında nitrojen saflığı sunar
Kuru basınçlı hava bağlantısı da yapılması sonrasında Tak ve çalıştır prensibi ile NGP kullanıma hazır olacak şekilde teslim ediliyor.
GM ve NGM+ membranlı nitrojen jeneratörleri: NGM ve NGM+ membranlı nitrojen jeneratörleri, düşük işletme maliyetleri ile sahada kendi nitrojeninizi üretebilmenizi sağlıyor. Yenilikçi membran teknolojisi kullanarak uygulamalar ile uyum sağlıyor.
Maliyeti azaltın: Atlas Copco'nun NGM ve NGM+ nitrojen jeneratörleri minimum işletme ve bakım maliyeti getirir. Müşterilerin kendi nitrojenini üretmek işleme, yeniden dolum ve aktarma maliyetlerinden kurtulmaları anlamına gelir.
Nitrojen her zaman mevcuttur: NGM ve NGM+ sistemleri sürekli olarak kullanılabilir. Gaz kesintisi nedeniyle üretimin durma riskini ortadan kaldırır.
%95 ile %99,999 arasında saflık: NGM ve NGM+ jeneratörler kalite ihtiyaçlarını karşılamak için %95 ile %99,999 arasında nitrojen saflığı sunar.
Optimum kontrol: NGM ve NGM+'ın elektronik izleme panelleri arıza süresini kısaltır, enerji tasarrufu yapar, bakım ihtiyacını azaltır ve üretkenliği artırır.
Kendi sahanızda nitrojen üretin: Kendiniz üretmek yerine neden nitrojen satın alasınız? Atlas Copco'nun NGM ve NGM+ oksijen jeneratörleri ekonomik, güvenilir ve güvenli bir şekilde nitrojen üretir. Nitrojen jeneratörlerinin çalışma ilkesi membran ile hava ayırma yöntemine dayanır. NGM serisi 5 ile 500 Nm3/saat arasında akış ve %95 ile %99 arasında saflık oranı sağlar. Şu gibi uygulamalar için idealdir: - Yangın önleme - Lastik şişirme - Petrol ve gaz - Denizcilik - Ambalajlama

Yorumlar (0)
banner557