banner565

banner472

banner458

banner457

AXA Sigorta, Türkiye’de sigortacılığın 4.0’ı olmayı hedefliyor

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı Firuzan İşcan, AXA Sigorta’nın 2021’de KOBİ Sigortası ürünlerinde öne çıkanların; ‘KOBİ Sağlığım Tamam’, ‘İş Yerim Paket Sigortası’ ve AXA Sigorta Kadın Girişimci Sigortası’ olduğunu söylüyor.

HABER 01.03.2021, 00:01 29.03.2021, 15:37
22327
AXA Sigorta, Türkiye’de sigortacılığın 4.0’ı olmayı hedefliyor

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı Firuzan İşcan, AXA Sigorta’nın, dünyada sigorta sektörüne liderlik eden ve 57 ülkede 108 milyon müşteriye hizmet veren AXA Grubu’nun bir parçası olduğunu, 128 yıldır Türkiye’de müşterilerinin hayatı için sigortacılık çözümleriyle değer yarattıklarını söylüyor. İşcan, 2021’de rasyonel ve sürdürülebilir fiyatlamayla büyümeye devam edeceklerini, aktif müşteri sayısını artırarak, yüzde 5-7 bir büyümeyle 2.8 milyona ulaşmayı hedeflediklerini açıklıyor: “Ürün ve hizmetlerimiz arasında araç, konut, sağlık, ticari ve kurumsal sigorta, hayat ve emeklilik ürünleri yer alıyor. Müşteri odaklı yaklaşımımızla sigortacılığın geleceğine yönelik adımlar atıyoruz, Türkiye’de sigortacılığın 4.0’ı olmayı hedefliyoruz.”
Firuzan İşcan, ekonominin belkemiği KOBİ’lerin ihtiyaçlarına cevap verecek ürünler sunduklarını aktarıyor: “Bu alanda öne çıkan ürünlerimizden biri tamamlayıcı sağlık sigortası ürünümüz; KOBİ Sağlığım Tamam. 5-250 kişilik gruplara yönelik bu ürünle işletmeler çalışanlarına SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında fark ücreti ödemeden sağlık hizmetlerinden faydalanma imkânı sunuyor. Poliçeyle iş kazası ve meslek hastalıkları da kapsam dahilinde. Başvuru formu, elden hasar bildirimi gibi süreçleri olmadığı için operasyonel yükü de olmayan bir ürün. İşverenler bu ürünle yüzde 15-35 arasında değişen oranlarda vergi avantajından faydalanabiliyor. Yıllık asgari ücreti aşmamak kaydıyla çalışanın brüt maaşının yüzde 15’ine kadar olan kısmını vergiden düşebiliyorlar. Poliçeyle beraber check-up, diş paketi, psikolojik danışmanlık ve diyetisyen gibi asistans hizmetleri de sunuyoruz.
KOBİ’lere yönelik bir diğer ürünümüz de İş Yerim Paket Sigortası. İşletmeleri sel, fırtına, yer kayması, yangın gibi doğal afetler, cam kırılması, grev, lokavt, kötü niyetli hareketler ve terör, kira kaybı, iş durması gibi pek çok riske karşı sigorta güvencesi sağlıyor. Ayrıca hırsızlık, dahili su, taşınan para, emniyeti suistimal, işveren mali sorumluluk, ferdi kaza, 3. şahıs mali sorumluluk, fiziki zararlar, bina hırsızlık, raf ve vitrin devrilmesi, alçıpan tavan çökmesi, taşıt çarpması klozu, yangın söndürme masrafları, zararın önlenmesi için yapılan masraflar, hasar sonrası altyapı temizliği tamiri masrafları, izolasyon eksikliği, çalışanlara ait eşyalar, elektrik hasarları, içe çökme, arızi inşaat işleri, eksik sigorta, geçici adres nakli, makine kırılması, elektronik cihaz bozulması da poliçe sahiplerinin alabileceği ek teminatlar arasında.
Hukuki bir uyuşmazlık durumunda Hukuksal Koruma Sigortası ile dava masraflarını da teminat altına alabiliyorlar. Faaliyetleri özel riskler taşıyan işletmeler, ürün sorumluluk, emtea dahili nakliyat, fasondaki emtea teminatlarını da pakete dahil edebiliyor.
BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri’nin imzacılarından biri olarak kadınların ekonomik hayata katılımını desteklemek amacıyla AXA Kadın Girişimci Sigortası ürünümüzü sunuyoruz. En önemli özelliği standart işyeri sigortası ürününe ek olarak kadınların profesyonel ve özel hayatlarını kolaylaştıracak pek çok asistans hizmeti içeriyor olması: Araç ve konut asistansı, çocuk sağlığı danışma, evde çocuk ve yaşlı bakımını da kapsayan aileye özel asistanslık hizmetleri; seyahat asistans ve concierge hizmetlerini kapsayan kişisel hizmetler; spa ve spor salonu indirimleri… Kadın şahıs şirket sahiplerine 7/24 Kadın Sağlığı Danışma Hattı, sağlıklı beslenme, yurt dışı medikal ikinci görüş hizmetlerini de kapsayan medikal hizmetleri ücretsiz veriyoruz.”

Yorumlar (0)