banner565

banner472

banner458

banner457

BG-Tek Uluslararası Güvenilir Marka olma yolunda

BG-Tek Bilgi Güvenliği Teknolojileri, Siber Güvenlik alanında ürünler ve hizmetler sunan Uluslararası Güvenilir Marka olma hedefiyle 2011 yılında kurulmuştur.

HABER 04.12.2020, 18:45 30.12.2020, 09:41
26128
BG-Tek Uluslararası Güvenilir Marka olma yolunda

New York ve Londra ofisleri ile Amerika ve Avrupa pazarına açılarak bu hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Sürekli gelişime açık olmayı, yeni ürün ve teknolojiler sunmayı ve sahip olduğu bilgi ve teknolojiyi paylaşarak bilgi toplumu olma sürecine katkıda bulunmayı misyon edinmiştir.
Türkiye’de TSE Onaylı A Sınıfı Sızma Testi Firması olarak, bilişim sistemlerine gelebilecek saldırıların öngörülebilmesi ve önlem alınabilmesi için gerekli olan Sızma Testleri ve Güvenlik Denetimlerini alanında uzman ekibi ile gerçekleştirmektedir.
Sızma Testleri konusunda elde edilen birikim ile Siber Güvenliğin bir Süreç olarak yönetildiği “Sürekli Zafiyet Tarama” konseptiyle PentestBX servisi geliştirilmiştir. Bilişim sistemlerinin periyodik olarak kontrol edilmesini, bulunan zayıflıkların raporlanmasını ve kronolojik olarak izlenmesini sağlayan bu servis yılda birkaç kez yapılan güvenlik denetimlerini bir süreç haline getirerek güvenlik seviyesini arttırmayı hedeflemektedir.
Sahada elde ettiği bilgi ve tecrübeleri Beyaz Şapkalı Hacker ve Siber Olaylara Müdahale Eğitimleri gibi çeşitli Siber Güvenlik eğitimlerinde paylaşmaktadır.
BG-Tek ofansif tarafta sunduğu hizmetlerin yanında defansif tarafta da geliştirdiği ürünler ile yer almaktadır. Ulutek Teknokent Bünyesinde ve BG-Tek ARGE Merkezinde olmak üzere iki farklı yerleşkede konuşlanmış uzman ekibiyle COSLAT markası altında Güvenlik Duvarı, Hotspot, 5651 Loglama Sistemleri ve VPN gibi uzak bağlantılar için Çift Faktörlü Kimlik Doğrulama (2FA) gibi güvenlik ürünleri ve çözümleri geliştirmektedir.

Yorumlar (1)
Poyraz 3 yıl önce
Tebrikler.