banner565

banner472

banner458

banner457

Bilişim A.Ş. 2021’de Globalde de Büyüyecek

Türkiye’de hem yerli hem de yabancı İK yazılımlarıyla rekabet eden Bilişim A.Ş. müşteriye özel hizmetleriyle İK yazılımları sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Bilişim A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Erdağ, 2021 yılında distribütörlükler aracılığıyla yurt dışında büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

HABER 01.05.2021, 00:01 30.05.2021, 10:05
22897
Bilişim A.Ş. 2021’de Globalde de Büyüyecek

Tüm dünyada yazılım sektörünün şirketleşme kapsamında hız kazandığı bir dönemde Türkiye’de öncü olmak amacıyla Ankara’da Prof.Dr. Aydın Köksal tarafından 1985’te kurulan Bilişim A.Ş. sektördeki geçmişi ve tecrübesi ile Türkiye’deki köklü yazılım evi ve danışmanlık firmaları arasında yer alıyor.

Bilişim A.Ş., Genel Müdürü Hüseyin Erdağ, “Sektörlere ve ihtiyaca göre özelleştirilmiş çözümlerimiz, sürekli yeniliklerin takibi için tecrübeli Ar-Ge ekiplerimiz, akademik ve sektörel danışmanlarımızla birlikte şirketlerin gelişen ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumdayız. Türkiye’de yerleşik yerli ve milli yazılım üreticisi olarak, yurt dışı menşeili yazılımlara alternatif olabilecek ürünlerle, her sektörün ihtiyacına yönelik geliştirebilecek insan kaynağı ve bilgi birikimine sahibiz” diye konuştu.

İK’nın, bir organizasyondaki çalışanların yaşam döngüsünü yönettiğini söyleyen Erdağ, özlük yönetimi, bordrolama, izin yönetimi, işgücü yönetimi, işe alım, eğitim yönetimi, performans yönetimi ve kariyer yönetimi gibi İK yazılımlarının, dijital çağda insan kaynakları yönetiminin temel işlevleri arasında bulunduğunu belirtti.

Şirketlerin daha verimli olması için insan kaynakları yönetimi sürecinin hassasiyetle yürütülmesi gerektiğinin altını çizen ve Covid-19 pandemisiyle birlikte İK organizasyonlarının öneminin daha da arttığını ifade eden Erdağ, “İnsan kaynaklarının temel amacı, kurum içerisindeki verimliliğin artırılarak çalışanların sahip oldukları beceri ve yeteneklere uygun olarak operasyon
sürecinin geliştirilmesidir.

Süreçleri uzaktan yönetmeye çalışan ekipler, temel İK prosedürlerinin ötesinde, ana hedef olarak çalışanları desteklemek ve iletişim artırarak güven ortamı sağlamak her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır. Bildiğimiz geleneksel İK süreçlerinin yanında, uzaktan çalışma ve öğrenme destekleriyle çalışanın fiziksel ve ruh sağlığına önem verme gibi sorumluluklar öne çıkmaktadır” açıklamasını yaptı.

Bilişim A.Ş., Merkez Bankası, TOKİ gibi büyük kamu kurumlarının yanında, Doğuş Grubu, İş Bankası gibi büyük özel işletmelerle beraber Akdaş Döküm, Tüdemsaş gibi sanayi kuruluşlarını da içeren 300’den fazla müşteriye hizmet veriyor.

Hüseyin Erdağ, 2020’de pandemiye rağmen büyümeye devam ederek değişimin etkilerini yaşadıklarını kaydetti: “2021 yılı başlangıcıyla birlikte değişimimiz artarak devam ediyor. Bilişim AŞ.’nin ürün odaklı yaklaşımı gereği önemli ölçüde iş ortaklıklarına odaklandık. 2021’de de ürün merkezinde iş ortaklıkları ekosistemini geliştirerek önemli ölçüde büyümeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimizde distribütörlükler aracılığıyla yurt dışında büyüme de yer alıyor. 2021’de bu kapsamda önemli adımlar atacağız. Gerek iş ortaklıkları gerekse bulut ürünlerimiz ve diğer kanallarımız ile 2021 yılı Bilişim A.Ş. için yurt dışında büyüme yılı olacak.”

Bilişim A.Ş. ürünleri
bilişimHR İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi
, çoğu İstanbul ve Ankara’da olmak üzere kamu ve özel sektörün önde gelen kurumlarında yaygın biçimde kullanılmaktadır. Çeşitli platformlarla bütünleşik (entegre) versiyonları ile yaklaşık yarım milyon çalışanın bordroları bu ürünümüzle hesaplanmaktadır.
BilişimHR IK profesyonellerinin ihtiyaç duyduğu tüm modülleri bir arada barındırıyor. Gelişmiş modüler altyapısı işletmelerin IK süreçlerinde kurum işleyişlerine uygun kullanım imkanı sunuyor.

bilişimERP Kurumsal Kaynak Planlama Sistemi, özellikle endüstriyel üretim sektöründeki kurumların bütün iş süreçlerini ve kaynaklarını etkin bir biçimde yönetmeyi amaçlayan kalite odaklı, web tabanlı, bütünleşik bir yazılım ürünüdür. Sistemin mobil ortamda çalışan uygulamaları sayesinde, üretim/ stok gerçekleştirim bilgilerinin veri girişi ve izlenmesi yenilikçi bir çizgide başarıyla yapılmaktadır.

bilişimBI Yeni Nesil Bilişim İş Zekâsı Sistemi, kolay kullanılır, zengin görsel raporlama ve çözümleme yeteneklerine sahip, farklı yapısal ve yarı yapısal veri kaynaklarını birleştirebilen, gereksinim değişikliklerine hızla uyum sağlayabilen yenilikçi bir İş Zekâsı ürünüdür.

Yorumlar (0)