banner565

banner472

banner458

banner457

Biroğlu İnşaat A.Ş.; Kamu ve özel sektörde kalite ve güven inşa ediyor

İnşaat sektöründe hem kamu hem de özel sektör alanında hayata geçirdiği yaklaşık 250 proje ile öne çıkan Biroğlu İnşaat, Türkiye’nin her yerine hizmet götürüyor. Biroğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Biroğlu, kaliteli malzeme ve nitelikli işçilik ile ihtiyaçların karşılanması aşamasında müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını, güven inşa ettiklerini belirtiyor.

HABER 01.07.2022, 00:01 27.07.2022, 09:37
21811
Biroğlu İnşaat A.Ş.; Kamu ve özel sektörde kalite ve güven inşa ediyor

Kamu ve özel sektör alanında üstlendiği projeleri ‘Kaliteli İş’ sloganıyla başarıyla hayata geçiren Biroğlu İnşaat A.Ş.’nin, kurulduğu 1999 yılından beri yaklaşık 250 projede imzası bulunuyor.
Kamu tarafında; sulama, baraj, gölet, deprem konutları, yol işleri, asfalt çalışmaları, sınır duvar hattı inşaatları ile öne çıkan Biroğlu İnşaat’ın özel sektör tarafında ise özel villa, konut ve ofis projeleri bulunuyor. Firmanın yine inşaat alanında anahtar teslim işleri arasında madencilik ve enerji sektörüne yönelik gerçekleştirdiği projeler de yer alıyor.
Türkiye’nin dört bir yanına işinde uzman 800 kişilik kadro ile hizmet götürdüklerini söyleyen Biroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Biroğlu, tüm projelerine son teknolojiyi entegre ederek, çevreye ve insana duyarlı bir firma olduklarının altını çiziyor.
Biroğlu, “Kamu ya da özel farketmeksizin tüm projelerimizde ‘Biroğlu’ markasını güven ve kalite ekseninde biraraya getirmek için çalışıyoruz. Amacımız, her teslim ettiğimiz projemizi görünür şekilde sağlam temeller üzerine oturtmak” diye konuşuyor.
Ağırlıklı kamu projeleri üzerine hizmet verdiklerini söyleyen Biroğlu, “Teknikten ofis kadromuza kadar inşaatın her aşamasında; fizibiliteden tasarıma, uygulamadan nihai kullanıma kadar geçen süre aralığında titiz bir çalışma yürütüyoruz. Bu da bizi hem kalite hem de güvenirlilik anlamında öne çıkarıyor. Sadece kaliteli malzeme değil kaliteli işçilik ile de ihtiyaçların karşılanması aşamasında müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz” açıklamasını yapıyor.
Çalışmaları sırasında çevre güvenliğini ön planda tuttuklarını vurgulayan Mahmut Biroğlu, tercih edilme nedenlerinden birinin de personel kalitesi ve makine parkları olduğunu, en son teknolojik ürünlerle hizmet verdiklerini kaydediyor.
Her projeyi en önemli proje olarak ele aldıklarını belirten Biroğlu, kalite ve güven inşa ederek insan odaklı ve insanlığa faydalı projeler üreterek, global piyasada öncü firmalar arasında yer almayı hedeflediklerini anlatıyor.
İnşaat sektöründeki sıkıntılara da değinen Biroğlu, “Artan emtia fiyatları bizi de olumsuz etkiledi. Ancak ekonominin düzeleceğine inanıyoruz” diyor.

Yorumlar (0)