banner565

banner472

banner458

banner457

BiTaksi’de İstanbulkart ile yolculuk başladı

Dijital yolculukların ev sahibi BiTaksi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM AŞ, İstanbulluların hayatlarını kolaylaştırmak için bir araya geldi.

HABER 01.02.2021, 00:01 27.02.2021, 12:50
21302
BiTaksi’de İstanbulkart ile yolculuk başladı

Android ve iOS işletim sistemli cihazlarda bulunan NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojisi kullanılarak İstanbulkart, BiTaksi’ye ödeme yöntemi olarak eklendi. BiTaksi CEO’su Kaan Sancaklı, “Yıllardır sunduğumuz dijital ödeme seçeneğiyle kullanıcılarımız debit veya kredi kartlarını sisteme bir kez tanımlayıp yolculuklarını temassız ödeyebiliyorlar. Şimdi de Belbim AŞ iş birliği ile hayata geçirdiğimiz bu çalışmamızla İstanbulluların hayatını bir kez daha kolaylaştırmış olduk” diye konuştu.
BELBİM AŞ Genel Müdürü Yücel Karadeniz, “İstanbulkart artık yalnızca bir ulaşım kartı değil ‘’Şehrin Yaşam Kartı’’. Biz de bu vizyonla şehrin birçok noktasında ödeme şansı sunuyoruz ve her alanda geçerli olmak için çalışmalarımızı her geçen gün artırıyoruz. Ulaşımdaki gücümüzü taksilerde de yaygınlaştırarak ekosistemimize BiTaksi’yi de ekledik. Bu iş birliğinde teknolojinin gücünü de yanımıza alarak BiTaksi’de NFC ile temassız ve hijyenik ödeme özelliğini devreye aldık. BiTaksi, akıllı taksi uygulamasıyla ulaşımın bir kolu olarak bizi çok mutlu eden bir iş birliği oldu” bilgisini verdi.

Yorumlar (0)