banner565

banner472

banner458

banner457

Bursa İshakbey franchising ile büyüyor

Baydöner Restoranları A.Ş.’nin sektördeki deneyimini arkasına alan Bursa İshakbey; geleneksel iskender ve döner lezzetini, güvenli, taze, fast food formatında, uygun fiyatlı ve hızlı servis prensibiyle sunuyor. 14 ilde 22 şubeye ulaşan ve franchising ile yeni şube yatırımlarını sürdürmeyi hedefleyen Bursa İshakbey, yeni franchise girişimcilerini işbirliğine davet ediyor.

HABER 01.07.2021, 00:01 28.07.2021, 10:30
23028
Bursa İshakbey franchising ile büyüyor

Baydöner Restoranları A.Ş.’nin sektördeki deneyimini arkasına alan Bursa İshakbey; geleneksel iskender ve döner lezzetini güvenli ve taze bir şekilde sunarak, fast food formatı sayesinde uygun fiyatlı ve hızlı servis prensibiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Self servis şube modeli: Bursa İshakbey restoranları AVM’lerin yemek katlarında 50-80 m2, caddelerde ise 100-120 m2 aralığında alanlarda sahip olduğu self servis şube modeliyle küçük m2’li alanlara sığarak inşaat, ekipman, işçilik gibi yatırım kalemlerini minimum seviyelerde tutmayı başarıyor. Buna paralel olarak ürün satış fiyatlarını da uygun seviyelerde sağlayarak, toplumun büyük bölümüne hitap ediyor.

Araç trafiğine kapalı alanlarda şube sayısını artıracak: Bursa İshakbey’in hedefleri arasında; caddelerde oluşacak düşük kiralama maliyetlerini fırsat bilerek özellikle araç trafiğine kapalı alanlarda şube sayısını artırmak bulunuyor.

Pandemide başarılı sınav verdi: Pandemide kafe ve restoranların yeniden açılma dönemlerinde hızlı ve pozitif şekilde müşteri sayılarına ve satış cirolarına tekrar ulaşan Bursa İshakbey, bu zorlu dönemde de başarılı bir sınav vererek örnek oldu.

Franchise yatırımcılarına yoğun destek hizmetleri: %5 royalty oranı belirleyen Bursa İshakbey, franchise yatırımcılarına restoranın açılış hazırlıkları sürecinde ve açılışın ilk gününden itibaren yoğun destek hizmetleri sağlıyor. Yeni ürün inovasyonu, pazarlama, satın alma, lojistik, eğitim, insan kaynakları, operasyon, kalite kontrol gibi alanlarda işletmecilerine destekler veriyor.

14 ilde 22 şube: Türkiye genelinde 14 ilde 22 şubeye ulaşan Bursa İshakbey, yatırımlarını kesintisiz bir şekilde sürdürürken, şube sayısını arttırmaya devam edecek.

Yeni franchise girişimcileriyle işbirliği hedefliyor: Bursa İshakbey, kendisini bu hedeflere uygun gören, yeniliklere, gelişime ve geliştirmeye açık, yatırdığı paranın geri dönüşünü hızlandırmaya katkı sağlayacak girişimcilerle işbirliği yapmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)