banner565

banner472

banner458

banner457

BURSA’DAN DÜNYA’YA MİS GİBİ KOKULAR YAYILIYOR

Bursa’da uluslararası standartlara uygun ve %100 yerli üretim yapan Bargello Perfume, ürün çeşitliliği ve yüksek kar marjı sunan bayilik çözümleriyle dünya çapında 350’den fazla satış noktasına ulaştı. Yurtiçi ve yurtdışında mağazalaşma çalışmalarına hızla devam eden marka, yatırımcılara yüksek kar marjının yanı sıra anahtar teslim kurulum, pazarlama ve reklam desteği, personel eğitimi gibi birçok destek sunuyor.

HABER 01.11.2021, 00:01 29.11.2021, 11:10
20901
BURSA’DAN DÜNYA’YA MİS GİBİ KOKULAR YAYILIYOR

Bursa’da uluslararası standartlara uygun ve %100 yerli üretim yapan Bargello Perfume, yurtdışında da büyümeye devam ediyor. Yüzlerce farklı kokuya sahip ürünlerini Almanya’dan Ürdün’e, Türkmenistan’dan Gabon’a 30 farklı ülkede kullanıcılarına sunan marka, kalite ve ürün çeşitliliği ile uluslararası alanda söz sahibi olmayı hedefliyor.
1950 yılında kurulmuş, döneminin ünlü kolonya markası Gonca Kolonyaları’nın satın alınmasıyla faaliyetlerine başlayan Bargello, ürün çeşitliliği ve yüksek kar marjı sunan bayilik çözümleriyle dünya çapında 350’den fazla satış noktasına ulaştı. Yurtiçi ve yurtdışında mağazalaşma çalışmalarına hızla devam eden marka, yatırımcılara yüksek kar marjının yanı sıra anahtar teslim kurulum, pazarlama ve reklam desteği, personel eğitimi gibi birçok destek sunuyor. Bu nedenle Bargello, sektöründe ilk akla gelen marka olmanın gururunu yaşıyor.
Üretimine, koku ile alakalı her türlü ürünü üretebilme kapasitesine ve 9.000m² alana sahip fabrikasında devam eden Bargello, yurtiçi ve yurtdışı üretim ve satış için gerekli tüm sertifikalara sahip bir dünya markası olarak yoluna devam etmektedir.


Kalitesi, belgelerle tescilli
İddia ettiği tüm belgelere sahip ve bu belgeleri müşterileri ile paylaşabilecek kadar dürüst olan Bargello, tesislerinde ISO 9001 ve ISO 22716 (GMP) kalite standartları, aynı zamanda IFRA ve HELAL standartlarında üretim yapıyor. 300’den fazla koku alternatifi ile parfüm, body mist, duş jeli, kolonya, deodorant, roll on, antiperspirant, ortam kokusu, araç kokusu ve kurumsal kokulandırma cihazı olan ScentPlus gibi farklı ürünleri tüketicilerinin beğenisine sunuyor.
Topluma ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren Bargello, personeline daima önem veren, kalifiye personel yetiştiren ve yaptığı projeler ile sektörü belirli bir seviyeye taşımış bir markadır.
Geçmişten bugüne sürekli inovasyon ile yoluna devam eden Bargello, günümüzde de gelişen teknolojiyi yakından takip ederek dünyanın en iyi markaları arasında olmayı hedeflemektedir.

Misyonunu insana, doğaya saygılı ve kaliteden ödün vermeden üreten, mutlu tüketicileri ile birlikte büyüyen bir marka olmak olarak belirten Bargello’nun vizyonu kozmetik ve kişisel bakımda global pazarda rekabet eden güvenilirlik ve kalitesini ön plana çıkarmaktır.
2012 yılında online alışveriş sitesi www.e-bargello.com’u kurarak ürünlerini dijital dünyaya taşıyan Bargello, pandemi sürecinde hazır ve doğru işleyen bir e-ticaret sürecine sahip olmanın önemini ve markanın vizyoner yapısının bir örneğini daha ortaya koymuş oldu.


Bargello, farklı markalara özel üretim de yapıyor
Ayrıca Bargello koku üzerine sahip olduğu tecrübe ve uzmanlığı ile farklı markaların özel üretim çalışmalarını da yapıyor. Müşterilerine parfüm, kolonya, ortam kokusu, araç kokusu gibi ürünleri, Ar-Ge, Ür-Ge gibi uzun ve masraflı süreçleri beklemeden, büyük bir yatırım yapmadan, en kaliteli şekilde sunuyor. Böylece markalar, tüm testlerden geçmiş ve gerekli sertifikalara uygun olarak, markalarına özgü, kendilerine özel üretilmiş ürünleri müşterilerine sunabiliyor.

Yorumlar (0)