banner565

banner472

banner458

banner457

Bütünsel çözümler üreten ihracat yönetim yazılımı: BikoSoft İhracat Yönetim Yazılımı

BikoSoft İhracat Koçu ve İhracat Yönetim Yazılımı Geliştirme Koordinatörü Yılmaz Sandıkçı, ihracatçılara bütünsel çözümler üreten BikoSoft İhracat Yönetim Yazılımı’nın, ihracat yönetim yazılımı olarak Türkiye’de rakibi bulunmadığını söylüyor.

HABER 01.12.2020, 00:00 30.12.2020, 09:39
27490
Bütünsel çözümler üreten ihracat yönetim yazılımı: BikoSoft İhracat Yönetim Yazılımı

BikoSoft Yazılım, kurucusunun 1990 yılında başlayan dış ticaret macerası ile gelişen 82 ülkeye yapılan ihracat tecrübelerinin birikimini içeren uzun soluklu bir proje olarak doğdu.
BikoSoft İhracat Koçu ve İhracat Yönetim Yazılımı Geliştirme Koordinatörü Yılmaz Sandıkçı, “Bikosoft, Türkiye’de üretilen ürünlerin, 1997-2001 yılları arasında Londra’daki şirketimiz üzerinden tüm dünyaya ihracatını yaparken şekillenen bir ihracat yönetim yazılımıdır. BikoSoft İhracat Yönetim Yazılımı sadece ihracat ile sınırlı bir yazılım değildir. Aslında KOYO diye kısalttığımız, ‘kağıtsız ofis yönetim otomasyonu’ projemizin bir modülüdür sadece ancak bu modül ihracat ile sınırlı değildir” diyor.
Yılmaz Sandıkçı, BikoSoft İhracat Yönetim Yazılımı’nın potansiyel müşteriyi bulmak veya müşteriyle tanışmakla başlayan; satış, üretim süreçlerinin takibiyle devam eden teslimat aşamasında ihracat belgelerini hazırlamak, akreditif analizi yapma, ihracat belgelerini akreditife göre rezervsiz olarak hazırlamak aşamalarını takip eden ve devamında ihracat sonrasında garanti süresi ve satış sonrası hizmetleri takip eden bir yazılım olduğunu ifade ediyor.
Yılmaz Sandıkçı, CRM tabanlı olması yanında, seçkin MRP yazılımları ile de entegrasyon içinde çalışan BikoSoft İhracat Yönetim Yazılımı’nın ofiste birkaç elemanın yaptığı işleri yapacak kadar kapsamlı ve yetkin tasarlanmış bir yazılım olduğunu belirtiyor.
Bütünsel çözümler üreten yazılım: Yılmaz Sandıkçı, “Şirkete ve sektöre özel yazılmış bir paket program olarak çalışan BikoSoft İhracat Yönetim Yazılımı, ihracatçının gümrükleme öncesi müşterinin bulunması aşamasından başlayarak ihracat sürecini satış sonrası servis dahil olmak üzere takip eden ilk yazılım olarak öncü bir yazılımdır ve bütünsel çözümler üretir. Farklı modüllerine karşı rakipleri olsa da bir bütün olarak değerlendirince ‘İhracat Yönetim Yazılımı’ olarak Türkiye’de bir rakibi yoktur” diye konuşuyor.
İhracat yönetiminin yanısıra iç satış yönetimi de Bikosoft ile yapılıyor: Yılmaz Sandıkçı, BikoSoft İhracat Yönetim Yazılımı’nın, müşteri bulma maliyetlerini düşüren, mevcut müşterilerle çalışma sürekliğine yardımcı olan bir yazılım olması yanında ihracat sürecinin üretim ve stok kontrol entegrasyonu ile fark yarattığını söylüyor: “İhracat aşamasında ihracat belgelerinin otomatik olarak düzenlenmesi elemanlara zaman tasarrufu sağlarken; şirketin kurumsal yapısının gelişmesine de katkı yapıyor. BikoSoft şirketin hafızası olarak ekip içerisinde bir tür ihracat koçu gibi görev yapıyor. Bu görevi ihracat ile sınırlı kalmıyor, birçok müşterimiz iç satış yönetimini de Bikosoft ile yapıyor.”
Bikosoft (BikoSoft Exporter Systems), 2021’de yurt içinde bayilikler verecek: Geçtiğimiz yıllarda sürekli Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarıyla BikoSoft İhracat Yönetim Yazılımı’nı farklı sektörlere uyumlu hale getirdiklerini aktaran Yılmaz Sandıkçı, 2021 yılı ve uzun vadeli hedeflerini şöyle özetliyor: “Geçtiğimiz 4 yılda bilgisayarlı ihracat yönetimi başlığı altında ihracatçılara ve ihracatçı adaylarına eğitimler verdik. Türkiye için ihracat elemanı eğitimlerimizi destekleyecek şekilde kitap çalışmamızı tamamladık. Bu süreçteki idealist ve özveri dolu katkısından dolayı Prof.Dr. Ali Şükrü Çetinkaya hocaya teşekkür ediyorum. 2021 yılı itibarı ile de Türkiye genelinde daha fazla ihracatçı yetiştirme gayreti içinde olacağız. Yurt genelinde vermeyi planladığımız bayilikler ile istihdama katkı sağlarken; ihracatçı firmalar için ihracatta güvenilir bir el olmayı hedefliyoruz.”

Yorumlar (0)