banner565

banner472

banner458

banner457

BUZMAVİ’den havayolu taşımacılığında inovatif çözümler

Havayolu taşımacılığında hizmetlerini bir üst seviyeye çıkarmak amacıyla 2021’de IATA belgesi alarak önde gelen havayolları ve birçok GSSA ile anlaşmalar yapan BUZMAVİ, düşük kilogramlı ve tonajlı kargolar için müşterilerine inovatif çözümler sunuyor.

HABER 01.05.2022, 00:01 25.05.2022, 09:09
23897
BUZMAVİ’den havayolu taşımacılığında inovatif çözümler

Yüzde 100 yerli sermaye ile 2003 yılında kurulan BUZMAVİ, Türkiye’de İstanbul, İzmit/Gebze, Bursa/Gemlik, İzmir/Aliağa/Alsancak, Mersin/İskenderun gibi ana limanlardan limanlara hizmet verirken, Çin, Şangay, Şenzen, Singapur, Hong Kong ve İngiltere ofisleri ile BUZMAVİ kalitesini her kıtada, iş ortaklarıyla buluşturmayı hedefliyor. Denizyolu taşımacılığı özelinde de konsolidasyon hizmeti dahil aylık yaklaşık 3000 TEU elleçlediklerini belirten BUZMAVİ IATA Yetkilisi Tuğçe Zeliha Okudan, “Şangay ve Hindistan’dan düzenli olarak LCL ithalat parsiyel DG konsol organize eden iki firmadan biriyiz. Hava gönderilerimizi IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) üyesi olarak gerçekleştiriyoruz. Dünyanın tüm uluslararası havalimanlarına servis veriyoruz. Ayrıca WCA/ FIATA/Neptune/TFS/WWPC gibi Dünya’nın başlıca gelen networklerine üyeliğimiz bulunmaktadır” dedi.
Havayolu taşımacılığında hizmetlerini bir üst seviyeye çıkarmak amacıyla 2021 yılında IATA belgesi aldıklarını ardından önde gelen havayolları ve birçok GSSA ile anlaşmalar yaptıklarını ifade eden Okudan, “Potansiyelimizi ve heyecanımızı birlikte harmanlayarak ihracat çıkışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Kısa bir sürede ciddi bir tonaj ve iş hacmini yakaladık. Çin, Singapur, Hong Kong ve İngiltere ofislerimizin açılmasıyla ciddi çalışmalar başlattık. Bu ülkelerde gümrükleme, kapı teslim gibi servisleri talep eden müşterilerimiz için profesyonel ekip arkadaşlarımız tüm titizlikle çalışmalarını yürütüyor” diye konuştu.
Okudan, ayrıca Avrupa, CIS ve Ortadoğu ülkelerinde iş ortakları ve acenteler sayesinde uluslararası hava taşımacılığı sonrası tamamlayıcı hizmetler sunduklarını kaydetti.

‘Memnuniyet’ odaklı hizmet
BUZMAVİ’nin genç, dinamik, profesyonel ekibi ile müşterilerin talep ve çözümlerini dengede tutmayı hedeflediklerini ifade eden BUZMAVİ Havayolu Fiyatlandırma ve Operasyon Müdürü Serpil Demir Başaran, “Müşterilerimizin yükleme süreçlerinin başlangıcından teslimatına kadar ‘memnuniyet’ odaklıyız ve her bir çalışma arkadaşımız işlerine bu bilinç ile yaklaşmakta. Havayolu kargo yüklemeleri için resmi olarak anlaşmalarımızın olduğu charter partnerlerimizle yine uygun maliyet ve hız faktörünü baz alarak müşterilerimize seçenek olarak sunuyoruz” açıklamasını yaptı.
Müşterileri için inovatif çözümlere sahip olduklarına dikkat çeken Demir Başaran, IATA belgelerinin yanı sıra Tehlikeli Yük Taşıma Belgesi’ne sahip olduklarını ve DG (Dangerous Goods) Tehlikeli Madde gönderileri için ise paketleme, kolileme ve standartlara uygun bir şekilde yükleme yapılabilmesi için konusunda uzman ekipleriyle hizmet sunduklarını kaydetti.

“Güncel ve global kalmayı amaçlıyoruz”
2022 ve uzun vadeli hedeflerine de değinen Demir Başaran, hava kargonun, Pandemi öncesine göre küresel olarak yükselişe geçtiğini aktararak sözlerine şöyle devam etti: “İçerisinde bulunduğumuz Dünya düzeni, Pandemi ve yeni gelişen teknolojileri de dikkate alarak havayolu taşımacılık sektörünün gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda ‘Genç Yetenek’ olarak tanımladığımız eğitim programımıza yeni mezun arkadaşlarımızı da dahil ederek daha güncel ve global kalmayı amaçlıyoruz.”
buzmavi@buzmavi.com

Yorumlar (0)