banner565

banner472

banner458

banner457

Canon CWC Hizmeti (Bulut Tabanlı İş Birliği Çözümleri)

Canon Eurasia Ülke Direktörü Özgür Yiğiter, Canon’un sunduğu CWC (Bulut Tabanlı İş Birliği Çözümleri) hizmeti ile şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğunu daha kolay ve daha güvenli hale getirdiklerini belirterek, “Kurum içi iş akış sistemlerine odaklanarak KOBİ’lere verimli, düşük maliyetli, ödeme kolaylığı sağlayan, kolay adapte edilebilir bir iş platformu sunuyoruz” dedi. Canon Eurasia Ülke Direktörü Özgür Yiğiter ile Canon’un yeni nesil bulut teknolojileri çözümleri ve hizmetlerini konuştuk.  

HABER 01.04.2021, 00:00 28.04.2021, 10:09
22219
Canon CWC Hizmeti (Bulut Tabanlı İş Birliği Çözümleri)

Canon’un bulut bilişim, özellikle yeni nesil bulut teknolojileri çözümleri, hizmetleri nelerdir?
Pandemi bizlere yepyeni refleksler ve çalışma metotları öğretti. Evden çalışabilmek adına şirketler dijital ortama çok hızlı entegre olmak zorunda kaldılar. İş dünyasının bulut teknolojileriyle tanışması yeni olmasa da işletmelerin uzun dönem uzaktan çalışmayı benimsemesi, özellikle uzaktan, kolay ve güvenli çalışma ortamı sunması sayesinde bulut teknolojiler, ‘yeni normal’imizin omurgası haline geldi.
Canon olarak bu alanda CWC (Bulut Tabanlı İş Birliği Çözümleri) hizmeti veriyoruz. Bu hizmet kapsamında uniFLOW ve Therefore gibi ürünlerimizle hem firmaların iş akışlarını otomatize ediyor hem de şirketlerin dijital dönüşüm yolculuğunu daha kolay ve güvenli hale getiriyoruz.

Markanın yeni nesil bulut teknolojileri konusunda 2021 yılında ve uzun vadede hayata geçirmeyi planladığı çözümler ve hedefler nelerdir?
Canon olarak görüntüleme teknolojileri sektöründe 100 yıla yaklaşan tecrübemiz ile donanım sağlama konusunda önde gelen bir global teknoloji firmasıyız. Ayrıca her yıl global cirosunun %8’ini Ar-Ge yatırımlarına ayıran bir teknoloji firması olarak gerek günün ihtiyaçları gerekse de kurum kültürümüz ile dijital hizmetler alanında da büyümeye devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de bulut tabanlı yönetilebilir baskı hizmetleri ile belge ve süreç yönetimi yazılımlarına daha fazla yatırım yapmayı planlıyoruz. Dayanıklı, enerji verimliliği yüksek ve her ihtiyaca uygun ürünlerimiz ile kullanıcılara uzun vadede kârlılık, verimlilik ve yüksek kalite sunuyoruz.

Markanın sunduğu yeni nesil bulut teknoloji çözümlerinin işletmelere sunduğu faydalar nelerdir? Bu çözümler, Canon’u rekabette hangi özellikleriyle rakiplerinden farklılaştırıyor ve öne çıkarıyor?
Canon olarak kurumların doküman yaşam döngüsüne uçtan uca yazılım ve donanım çözümlerimizle değer katıyoruz. Bu yetkinliğimiz bizi özellikle KOBİ tarafında oldukça güçlü hale getiriyor. Kurum içi iş akış sistemlerine odaklanarak KOBİ’lere verimli, düşük maliyetli, ödeme kolaylığı sağlayan, kolay adapte edilebilir bir iş platformu sunuyoruz.
Şu anda piyasada bulunan benzer ihtiyaçlara yönelik çözümlerin büyük bölümü, KOBİ’ler için karmaşık, yüksek maliyetli ve gerektirdiği teknolojik altyapılar nedeniyle entegrasyonu zor. Bu ürünlerin kurulumu ve kullanımı için gereken iç eğitim süreci de firmalara ayrı bir yük oluşturuyor ve çoğu firma çözümü satın aldıktan sonra kurulumunu yapamadan yıllar geçiriyor. Canon olarak, özellikle küçük-orta ölçekli firmaların spesifik ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyoruz. Canon olarak bulut süreç çözümünü sizin için barındırıyor ve yönetiyoruz. Bu sayede firmalara hem mühendislik hem ürün anlamında ciddi maliyet avantajı sağlıyoruz. Gerek donanım gerekse de bulut teknolojileri alanında hizmet vermemiz sayesinde kritik işlerinizi hem dijital hem de kağıt belge formatında güvenli şekilde yönetebilmenizi sağlayarak bütünleşik değer üretiyoruz. Böylelikle sürdürülebilir, kurulum ve eğitim maliyeti düşük sistemler sağlıyoruz. Ayrıca ödeme sistemlerinde de esneklik tanıyoruz. Kullandığın kadar ödeme, aylık ödeme, cihaz bazında ödeme, tıklama bazında ödeme gibi firmaların mali yükünü azaltacak üyelik tercihleri üzerinde çalışıyoruz.

Yorumlar (0)