banner565

banner472

banner458

banner457

Centric Software, PLM çözümü ile tedarikten üretime büyük fayda sağlıyor

Centric Software sınıfının en iyi PLM teknolojisini en iyi endüstri uygulamalarıyla destekleyerek; moda, perakende ve hızlı tüketim ürünleri alanında hizmet veren müşterilerine yeni ürünlerini daha iyi tasarlama, geliştirme, tedarik, üretme ve satma konusunda büyük fayda sağlıyor.

HABER 01.01.2022, 00:01 29.01.2022, 14:01
21277
Centric Software, PLM çözümü ile tedarikten üretime büyük fayda sağlıyor

Merkez ofisi ‘teknoloji ve yenilik’in kalbi, Silikon Vadisi Kaliforniya’da bulunan Centric Software®’in sayısı 200’den fazla moda ve perakende PLM danışmanları da dahil olmak üzere, 23 küresel lokasyonda yaklaşık 500 çalışanı bulunuyor. 2018’den bu yana dünyanın önde gelen 3D deneyim şirketi Dassault Systèmes Centric’in de hisselerinin büyük kısmına sahip.
Dünya çapında 500 müşteriye, ebebek, More & More, The Woody Group, Calvin Klein, Uniqlo, ANTA, Under Armour, Gap, Crocs, Louis Vuitton ve Swarovski gibi 4000’den fazla markaya Tesco, Auchan, Loblaws, Kroger ve daha birçok kategoride perakendecilere, Mas Holding, Brandix ve Ramatex gibi OEM / ODM firmalarına, Li & Fung ve Kobalt Moda Hong Kong gibi ajanslara hizmet veriyor. Centric Software, 2013, 2015 ve 2016 yıllarında Red Herring’in En İyi 100 Global listesinde yer alırken; birçok endüstri ödülü ayrıca 2012, 2016, 2018 ve 2021’de Frost & Sullivan’dan çeşitli mükemmellik ödülleri de bulunuyor.
Moda, perakende ve hızlı tüketim ürünleri alanında dünyanın 1 numaralı PLM çözümü olduklarını söyleyen Centric Software Türkiye Ülke Müdürü Pınar Tekinşen, “Sınıfının en iyi PLM teknolojisini en iyi endüstri uygulamalarıyla destekliyor ve müşterilerimize büyük fayda sağlayan çözümümüzle tanınıyoruz” diyor.
Şirketlere yeni ürünlerini daha iyi tasarlama, geliştirme, tedarik, üretme ve satma konusunda yardımcı olduklarını belirten Tekinşen, “Çözümümüz, pazara ürün sunma süresini kısaltıyor, geliştirme maliyetlerini azaltıyor, üretkenliği arttırırken işbirliğini kolaylaştırıyor ve ürün geliştirme sürecini verimli kılıyor” diye konuşuyor.
Tekinşen, Centric’in amiral gemisi PLM platformu Centric 8’in hızlı tüketim endüstrileri için özel olarak tasarlanmış kurumsal seviyede planlama, ürün geliştirme, tedarik, kalite ve koleksiyon yönetimi işlevselliği sunduğunun altını çiziyor. Tekinşen, “Centric’in en son versiyonu Centric 8 PLM’de lider 3D çözümleri ile doğal entegrasyon, özellikle üreticileri anlayan ve ihtiyaçlarına cevap veren platform ve markaları, perakendecileri ve üreticileri pazara ürün sunma süresini hızlandırarak ve sundukları ürün adedini artırarak kendi müşterilerini daha iyi anlar ve yakın konuma getirmek için tasarlanmış pek çok yenilikçi özellikler yer alıyor” açıklamasını yapıyor.
Centric’in lider 3D CAD yazılım çözümlerine entegrasyon ile tamamen dijital bir tasarım ve geliştirme ortamı sunduğunu da ifade eden Tekinşen, üreticiler için PLM’yi sunan ilk şirket olduklarını vurguluyor.
Pınar Tekinşen, sundukları PLM çözümleri hakkında ise şu bilgileri veriyor:

Mobil uygulamalar
Centric’in ilham aldığınız görselleri, rakip ürün analizleri, Fit değerlendirmeleri dahil 15 Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) Mobil Uygulaması, tüm çalışmaları gerçek zamanlı olarak tek bir ortak platformda toplayarak, kağıt kopyaları, tekrarlanan çalışmaları ve veri hatalarını ortadan kaldırmaya olanak tanıyor ve mobil uygulamalar çalışmayı daha eğlenceli hale getiriyor. Centric aynı zamanda PLM’de mobil çalışmaya öncülük eden ilk şirkettir.

Dijital ekranlar
Dijital işbirliğini yeni boyuta taşıyan Visual Innovation Platform (VIP), işbirliği ve ortak karar alma için tamamen görsel ve dijital bir deneyim sunuyor. Centric Buying Board’la satın alma çalışmaları yönetebiliyor, ürün teklifleri ve range planları optimize edilebiliyor, Centric Concept Board ile yaratıcılığı artırabiliyor ve ürün konseptlerini geliştirebiliyoruz.

Gelişen markalar için PLM
Centric olarak, PLM teknolojisinin her ölçekten şirket tarafından kolayca ulaşılabilir olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle sizlere ‘Gelişen Markalar için Centric PLM’i tanıtmaktan mutluyuz.  Gelişen Markalar için Centric PLM, 10-30 kişilik ekipler için tasarlanmıştır. Bu çözüm, ürün geliştirmeyi hızlandırmaya, karlılığı artırmaya ve verimliliği optimize etmeye hizmet eder. Küçük ve orta ölçekli şirketlere, küresel markalarla rekabet edebilecekleri teknoloji ve endüstri bilgisine erişim sağlarken, işlerini büyütmelerine yardımcı olur.”

“Sadece PLM’ye odaklıyız”
Yeni PLM projelerinin yüzde 70’inden fazlasını Centric’in yaptığını dile getiren Tekinşen, müşterilerinin yüzde 35’inden fazlasının kullandıkları eski bir PLM çözümünü Centric PLM ile değiştirdiklerine değinerek pazarda tercih edilme nedenlerini şöyle sıralıyor:
“1) Sadece PLM’ye odaklıyız ve ciroyu tetikleyen en önemli etkenlerin pazara ürün sunma hızı ve yüksek hacimli yeni ürünler olduğu moda, perakende ve diğer hızlı tüketim sektöründe uzmanız.
2) PLM yapmanın yeni bir yolunu keşfettik: Excel gibi kullanımı kolay, uygulaması kolay ve yönetmesi kolay. Özel bir programlamaya gerek duymayan, dünyanın en hızlı ve en kolay PLM’sine sahibiz.
3) Centric kullanıcılarını mutlu ediyor! Yüzde 99 müşteri memnuniyeti ve sadakat oranına sahip olmaktan gurur duyuyoruz.
4) Centric PLM sağlam, olgun ve kendini kanıtlamış bir çözümdür. Sistem, 23’ten fazla ülkede moda perakendecisi ve üreticisi, ayakkabı, ev mobilyası, mobilya ve daha pek çok sektörde başarıyla kullanılmaktadır.
5) PLM çözümümüz bulutta (Saas) küçük, orta, büyük veya çok büyük şirketler tarafından kullanılabilir. Uygun fiyatlı ve ölçeklenebilirdir.

Ayrıca koleksiyon tasarım, planlama ve satın alma deneyimlerini görsel, etkileşimli ve güçlü hale getiren, geniş dokunmatik ekran ve tabletlerle kullanılan Visual Digital Fashion Board’u da yarattık.
Tekinşen, PLM çözümlerinin işletmelere faydalarını ise şöyle açıklıyor: “Bir numaralı neden ‘Hız’. Yarın hayatta kalacak şirketler hızlı olabilen ve değişikliklere uyum sağlayabilen şirketler olacak. Bu yüzden dünyanın dört bir yanında şirketler PLM uygulaması ile dijital dönüşümlerini hızlandırıyor. Gelişmiş Centric PLM çözümüyle, ve edinilmiş en iyi uygulamalar bilgi birikimiyle, dünyanın en büyük markaları ve perakendecileriyle, tasarım ve ürün geliştirme süreçlerini dijitalleştirmek ve otomatize etmek için çalışıyoruz ve satış sürelerini düşürüp, tüm süreçte önemli maddi tasarruf sağlayabiliyoruz.”

Yorumlar (0)