banner565

banner472

banner458

banner457

Dünya Plastik Ambalaj Sektörü’nün Lideri; KÖKSAN

Almacı Pazarı’nda babasının yanında ticarete başlayarak  yola çıkan şimdilerde ise ‘Dünya Plastik Ambalaj Sektörü’nün tek noktada en büyük tesisi olan KÖKSAN Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu’nun hayatı tam bir başarı örneğidir.

HABER 01.12.2019, 07:39 26.12.2019, 15:35
11242
Dünya Plastik Ambalaj Sektörü’nün Lideri; KÖKSAN

1968 yılında kurulan Köksan A.Ş.  günümüzde ilk 1000 ihracatçı içerisinde 98. sırada yer alarak büyüme hedefleri ile beraber daha üst sıralarda yer alacağını şimdiden göstermektedir.  400.000 m2‘lik bir alanda kurulu olan tesiste Ar-Ge çalışmaları ile beraber kendi hammaddesini üreten bir yapı bulunmaktadır.
KÖKSAN Holding ilk önceliği olan insana saygı düsturu ile yola çıkıp, çevre dostu yatırımları ile yükselişini sürdürüp ihracat rekorlarına imza atmaktadır. Yapmış olduğu yatırımlarda inovasyona ve Ar-Ge’ye önem vererek ihracatta inovasyonun önemine en iyi örneklerdendir.
Üretim bantlarında ilk hedef tam hijyen prensibi ile hareket eden Köksan Holding A.Ş. Rezin üretiminde Türkiye’yi ithalatçı pozisyonundan çıkarmış, ülkemizin ihtiyacından fazla üretim yapan kapasitesi ile  ihracat yapan bir ülke konumuna da getirmiştir.
Köksan Holding 6 ana üretim gamında hizmet vermektedir. Bunlar Pet Preform, PE şişe ve kavanoz kapakları, Pet Levha, Pet Kavanoz ve şişe, Pet Rezin hammadde, Plastik Palet imalatıdır.  Bunların yanı sıra ileriye dönük yatırımlarında çevreye olan hassasiyeti sebebi ile  geri dönüşümü de yatırım planı içerisine alıp bu dalda 2019 yılı bitmeden öncülük edecektir.
Dünyada 85 ülkeye ihracat yapan KÖKSAN Holding A.Ş. hep kendini yenileyerek ve teknolojiyi yakından takip ederek sektöründe dev olmaya devam edecektir.

Yorumlar (0)