banner565

banner472

banner458

banner457

Dynabook’tan Profesyonellerin Tüm İhtiyaçlarını Karşılayan Tecra Serisi

14 inç Tecra A40-J hafifliğiyle devrim yaratırken; 15 inç Tecra A50-J şıklığı ve perfomansı aynı anda sunuyor.

HABER 01.04.2022, 00:00 25.04.2022, 09:34
20786
Dynabook’tan Profesyonellerin Tüm İhtiyaçlarını Karşılayan Tecra Serisi

Hibrit çalışma şartları için ideal çözümleri en güncel teknolojilerle sunan Dynabook, Tecra A40-J ve A50-J modelleri ile çalışanların üzerindeki yükü azaltarak tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Güvenilir, emniyetli ve yönetimi kolay olan bu hafif ve şık ikili, Dynabook’un köklü Tecra ürün yelpazesinin son gözdeleri.
Dynabook’un kapsamlı güvenlik özelliklerine sahip kendi BIOS’u bulunuyor. Aynı zamanda TPM 2.0 (Trusted Platform Module), kurumsal düzeyde şifreleme ve isteğe bağlı Windows Hello parmak izi ve yüz kimlik doğrulama gibi özellikler, kullanıcıları ve verilerini dış tehditlere karşı koruyor. İsteğe bağlı akıllı kart okuyucu ise gerektiğinde ek bir güvenlik katmanı sağlıyor.

Güçlü işlemci ve pil ile tüm işler kolayca tamamlanıyor
En son 28W 11. Nesil Intel® Core™ işlemcilerle donatılan cihazlar, 2 x SO-DIMM DDR4 3200 yuvayla 32 GB’ye kadar bellek ve SSD OPAL 2.0 depolama ile 1 TB’ye kadar farklı depolama seçenekleri sunuyor. Ayrıca, Intel® Iris® Xe destekli grafik teknolojisi ve yeni sessiz çift fanlı soğutma teknolojisi performansı daha da artırıyor. Her iki cihaz da etkileyici bir pil ömrü sunuyor. 10.4 saate kadar kullanım ömrü sunan cihazların pili hızlı şarj işlevi sayesinde sadece 30 dakika içinde %40 şarj olabiliyor. Bu sayede kullanıcılar prizden uzakta olsalar bile uzun süre çalışmaya devam edebiliyorlar.

Hafiflik ve şıklık bir arada
Tecra A40-J ve A50-J, taşınabilirlik ve performansı farklı, birinci sınıf bir tasarımla dengeleyecek şekilde geliştirildi. Sahip olduğu anti-bakteriyel boya, kapağa şık bir görünüm kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıları bakterilerin %99’undan koruyor. 1,45 kg’dan başlayan ağırlık, 18,9 mm kalınlık ve 14 inç HD veya FHD ekranıyla A40-J’nin merkezinde taşınabilirlik bulunuyor.
Yeni Tecra ikilisi gizlilik kapağına sahip HD kamerası, Cortana özellikli gürültü önleyici çift mikrofonu ve DTS ses işleme özelliğine sahip kaliteli stereo hoparlörleri video veya sesli konferansları sorunsuz hale getiriyor.

Her zorluğa dayanıklı
Çok hafif olan her iki cihaz; düşme, sıcaklık, nem, titreşim ve şok testleriyle MIL-STD-810H standartlarına uygun olarak her türlü çalışma ortamına yönelik olarak özenle test edildi. Sıvı dökülmesine karşı dayanıklı çerçevesiz klavye, hasara karşı daha fazla direnç sağlıyor.

Yorumlar (0)
banner557