banner565

banner472

banner458

banner457

Egemet Ölçüm ve Kalibrasyon Merkezi alanında öncü

Türkiye’nin en büyük bağımsız ve akredite kalibrasyon laboratuvarlarından biri olan EGEMET Kalibrasyon Ölçüm Ltd. Şti., test ve ölçü aletleri kalibrasyon hizmeti sunuyor.

HABER 01.12.2020, 00:08 30.12.2020, 09:41
25684
Egemet Ölçüm ve Kalibrasyon Merkezi alanında öncü

Tüm ölçümlerinin uluslararası olarak karşılaştırılabilir, hassas ve tekrarlanabilir olduğundan emin olmak isteyenlere hizmet veren laboratuvar, kesinliği ve yüksek kaliteyi temsil ediyor.
Temelleri 1995’te atılan EGEMET Ölçüm ve Kalibrasyon Merkezi, Türkiye’deki kalite alt yapısının oluşumunda öncü bir laboratuvar. 2003’te boyutsal kalibrasyon alanında TÜRKAK nezdinde ‘’İlk Akredite Laboratuvar’’ olma yeterliliğini ve başarısını elde etmiş laboratuvar, ‘boyut, tork, optik, elektrik, basınç, sıcaklık-nem, kuvvet, sertlik, terazi, kütle, hacim, yoğunluk’ alanlarında akredite bir laboratuvar olarak 200’den fazla farklı cihaz için kalibrasyon hizmeti veriyor.
Yalnızca düzenli kalibrasyonlar yolu ile ölçüm cihazları tam işlevsellik açısından test edilebiliyor, ölçüm sapmaları belirlenebiliyor ve böylece ölçüm hataları önlenebiliyor. Hataların işletmeye maliyeti yüksek ve pahalı olabileceğinden düzenli kalibrasyonlar yoluyla olası ürün sorumluluğu risklerini önlemek, riski en aza indirip test ekipmanının kalitesini en üst düzeye çıkartabilmek mümkün. EGEMET yetkilileri, “Ölçüm cihazlarının güvenilir kalibrasyonları, güvenilir ölçüm teknolojisinin temelidir. Kalibrasyon sertifikası güvenliktir ve güvenlik EGEMET ’ten gelir” diyor.
Kalibrasyon faaliyetlerini, TS EN ISO/IEC 17025 standardına uygun ve akredite bir laboratuvar olarak sürdüren EGEMET, sektörde 20 yılın üzerindeki deneyim, tecrübeli personel ve yüksek kaliteli hizmetleriyle sektöründe öncü birçok kuruluşa hizmet veriyor. Müşterisi ile çözüm ortağı olan laboratuvar, müşterisinin zaman ve üretim kaybını en aza indirgeme ve gereksiz ölçü aletleri yatırımını engelleme hedefli bir iş organizasyonuyla kendi laboratuvarlarında ve mobil hizmetiyle müşteri sahasında haftanın 7 günü kesintisiz hizmet veriyor.

Yorumlar (0)