banner565

banner472

banner458

banner457

Epson, mürekkep püskürtmeli yazıcılarla hem çevreyi hem de ekonomiyi destekliyor

Epson, ofis tipi mürekkep püskürtmeli yazıcılarla birlikte güç tüketimini yaklaşık 50.9 milyon kWh azalttı.

HABER 01.03.2021, 00:01 29.03.2021, 15:31
22325
Epson, mürekkep püskürtmeli yazıcılarla hem çevreyi hem de ekonomiyi destekliyor

Böylece yılda 816 bin ağacın temizleyeceği kadar yani 17.7 bin tonluk karbondioksit salımına engel oldu. Epson, mürekkep püskürtmeli ofis tipi yazıcılarda kullandığı ısısız teknolojiyle EMEA bölgesinde yılda 5.9 milyon Euro’luk enerji tasasrrufu sağlıyor.
Ep
son, ofis tipi mürekkep püskürtmeli yazıcılarıyla dünyada sürdürülebilir yaşamı destekleyen öncü teknoloji şirketleri arasında bulunuyor. Epson, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgelerinde son 1 yılda hem çevreyi korudu hem de maliyet tasarrufu sağladı. Bu dönemde satılan Epson ofis tipi mürekkep püskürtmeli yazıcılar, lazer yazıcılara göre yaklaşık 50.9 milyon kWh enerji tasarrufu sağladı. Bu rakam yılda 816 bin ağacın temizleyeceği 17.7 bin tonluk karbondioksit salımına denk geliyor. Epson’un teknolojisiyle çevrenin yanında enerji maliyetini de azalttı ve yılda 5.9 milyon Euro’luk enerji tasarruf edildi.

Hem çevre hem de ekonomiye faydalı
Günümüzde küçük ve orta ölçekli işletmeler verimliliği en üst düzeye çıkaran, maliyetleri düşüren ve günlük iş süreçlerini kolaylaştıran verimli baskı seçeneklerine ihtiyaç duyuyor.
Epson, gelişmiş iş ekolojisi ve ekonomilerini desteklemek amacıyla lazer baskıdan ofis tipi mürekkep püskürtmeli yazıcıya geçişi birkaç yıldır destekliyor. Epson Europe Başkan Yardımcısı Darren Phelps, şunları söylüyor: “Birçok ülkede uygulanan ‘evde kal’ önlemleri, önemli bir çevresel iyileşme ile sonuçlandı. İş ve ekonomik iyileşme aşamasına geçerken, görülen çevresel faydaları sürdürmek temel amacımız olacak. Örneğin; teknoloji seçimlerindeki küçük değişiklikler buna yardımcı olabilir. Ve güç tüketiminin azaltılması yalnızca CO2 üretimini azaltmakla kalmayıp aynı zamanda maliyet tasarrufu anlamına geldiğinden, sürdürülebilir seçimler aynı zamanda ekonomik faydaya da yol açıyor. İşletmelerin diğer işlevlere yatırım yapmaları için kaynak kalmasını sağlıyor.”
Yenilikçi mürekkep tankı sistemlerinin hem yeniden doldurulması kolay hem de daha düşük genel çalıştırma ve sayfa başına maliyetlerle % 74’e varan maliyet tasarrufu elde edebilirsiniz.


Epson mürekkep püskürtmeli yazıcıların avantajları
Düşük maliyetli ve uzun ömürlü: Kuşkusuz iyi bir mürekkep püskürtmeli yazıcıya yatırım yapmanın ana nedeni maliyet kontrolüdür. Epson Inkjet teknolojisinin bu kadar popüler olmasının ana nedenlerinden biri, sarf malzemelerinin uygun satın alma fiyatlarıdır. Ayrıca Epson teknolojisinin neredeyse sıfır arıza oranı ile uzun ömürlü kullanım imkânı. Kalite ve yetenekler açısından her zaman bir lazer yazıcıdan daha ucuz olacaktır ve çok işlevli mürekkep püskürtmeli yazıcılar, maliyetlerinizin tam karşılığını verir.
Yüksek görüntü kalitesi: Yine mürekkep kullanımı ve mürekkep püskürtmeli yazıcının arkasındaki Epson teknolojisi, olağanüstü ton ve gölgeleme ile son derece parlak ve canlı renkler üretebilecekleri anlamına gelir. Epson, tamamen kendi laboratuvarlarında geliştirdiği mürekkeplerini, kağıt üzerinde rengi iyileştirmek için sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Epson mürekkep püskürtmeli yazıcılar lazer yazıcılarla karşılaştırıldığında ısınma süreleri olmadığı için ön ısınmaya gerek duymadan belgeleri çok hızlı bir şekilde alıp yazdırmaya başlayabilirler.

Yorumlar (0)