banner565

banner472

banner458

banner457

ERP’yi unutalım! Artık Holistik iş dönemindeyiz

Türkiye’nin yüzde 100 web tabanlı ilk iş uygulaması olan Workcube; işe ve işletmelere holistik bakış açısıyla yaklaşarak tüm bilgi, kaynak ve İş süreçlerini tek yazılım platformu üzerinden takip edilebilir hale getiriyor.

HABER 01.05.2021, 00:01 30.05.2021, 10:05
23849
ERP’yi unutalım! Artık Holistik iş dönemindeyiz

Artık iş ekosistemi içerisinde sadece çalışanlar, fatura kesilen müşteriler ve tedarikçiler yok. Makineler, giyilebilir teknolojiler, mobil dünya, sosyal medyadaki potansiyel müşteri, rakipler hepsi birer kaynak, doğru ve entegre şekilde yönetilmek zorunda. Araştırmalar bir işletmenin tüm iş süreçlerini yönetebilmek için ortalama 36 farklı yazılımın işlevselliğine bir arada ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Workcube bu yazılımlardan ileri seviye mühendislik uygulamaları hariç 30’unu tek bir platformda müşterilerine sunabilir durumda.

Holistik veri ve operasyon yönetiminin Workcube’un yola çıktığı ilk günden ortaya koyduğu temel bir felsefe olduğunu belirten Katalizör Bilgi Teknoloji Hizmetleri A.Ş. (Workcube) Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Turhan, “‘İşletme bir bütündür ve tek bir yazılımla yönetilebilir’, ‘ERP tek başına şirketinizi yönetmek için yeterli değildir’, 2001 yılından bu yana söylemimiz bu. Tamamen konsolide bir yapıda sunduğumuz fonksiyonlar Workcube kullanan bir işletmede başka bir yazılım çözümü kullanmaya ihtiyaç bırakmıyor. Workcube ERP, CRM, insan kaynakları yönetimi, proje yönetimi, fiziki ve dijital varlık yönetimi, B2B, B2C gibi farklı başlıklarda firmaların kullandığı yazılım çözümlerinin sunduğu tüm fonksiyonları, iletişim ve işbirliği araçlarını bir arada ve bütüncül şekilde müşterilerine sunuyor” diye konuştu.

5 bine yakın tüzel kişi işini Workcube ile yönetiyor
35 farklı sektörde implemente edilmiş bir çözüm olan Workcube, yüzde 100 web tabanlı bir çözüm olarak pazara sunulduğu 2001 yılından bu yana Türkiye pazarında şirket, holding, kamu iştiraki ve sivil toplum örgütü gibi farklı büyüklük ve kategoride kurumlar tarafından tercih edilen bir yazılım çözümü. Şu anda 5.000’e yakın tüzel kişi işlerini Workcube ile yönetiyor. Workcube ile bordrosu dökülen çalışan sayısı ise 350.000’i aşmış durumda. Workcube çözümleri ve etrafında sunulan uygulama, danışmanlık, eğitim ve destek hizmetleri Türkiye Dağıtıcısı Katalizör Bilgi Teknoloji Hizmetleri A.Ş. ve Katalizör’ün etrafında örgütlenmiş iş ortakları topluluğu tarafından pazara sunuluyor.

“Bulutta veya sunucunuzda hibrit lisanslama yapabiliyoruz”
Özlem Turhan, “Workcube, aynı ürün için müşteri ihtiyacına ve tercihine göre bulutta veya on-premises yani müşterinin kendi sunucusunda lisanslama yapabilen nadir çözümlerden biri” dedi. Çözüm; işletmeleri farklı yazılımları entegre etmenin getirdiği zahmet, zaman kaybı ve maliyetten kurtarıyor.
Turhan, “Bulut lisanslamada sunucu, networking, barındırma, yedekleme, sürüm yükseltme, veri kurtarma, felaket yönetimi gibi kavramları hayatınızdan çıkarıyoruz. Workcube tüm bunları sizin için kurguluyor ve yönetiyor, bu özellikle IT departmanı olmayan tüm KOBİ’ler için hem maliyet hem de insan kaynağından önemli bir tasarruf sağlıyor” açıklamasını yaptı.

Turhan, Pandemi döneminde müşterilerinin yüzde 100 web tabanlı bir çözüme sahip olmanın avantajını çok iyi kullandığına değindi: “2021 yılı tüm işletmeler için dijitalleşmede en kritik yıl olacak. Workcube’un süreç bazlı ve açık kaynak kodlu yapısı pandemi dolayısı ile değişen talep koşulları ve çalışma ortamına hızla uyum sağlamalarında da müşterilerine büyük imkan sağladı. 2020’de Workcube kullanan müşterilerimizden; özellikle kişisel hijyen, ev temizlik ürünleri, gıda, güvenlik gibi talebin en çok arttığı sektörlerde faaliyet gösterenler yüzde 100 web tabanlı bir çözüm kullanmanın konforunu fazlası ile yaşadılar. Üretimleri üç vardiyaya çıkan müşterilerimizde dahi üretim planlamacılar dahil tüm beyaz yakalılar sadece bilgisayarlarını alıp eve giderek hayatlarına aynı ofisteymiş gibi devam etti.”

Yorumlar (0)
banner557