banner565

banner472

banner458

banner457

Fiziki belgelerinize her yerden kolayca ulaşabilirsiniz

Arşiv ve bilgi yönetimi hizmetleri alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Iron Mountain, pandemi döneminde de küçük, orta ve büyük ölçekli tüm işletmelerin dijital dönüşüm ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam ediyor.

HABER 01.01.2021, 00:01 29.01.2021, 09:44
29702
Fiziki belgelerinize her yerden kolayca ulaşabilirsiniz

Iron Mountain Gelişen Pazarlar Başkan Yardımcısı - Türkiye & BAE Genel Müdürü Cenker Özhelvacı, bu kapsamda Iron Mountain olarak neler yaptıklarını paylaştı.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını tüm endüstrileri derinden etkiledi. Covid-19’dan önce birçok şirketin uzun vadeli bir dijital dönüşüm planı vardı. Ancak salgın bu planları hayata geçirme sürecini hızlandırdı. Pandemiyle birlikte dijitalleşmenin yalnızca büyük ölçekli firmalar için değil, küçük ve orta ölçekli tüm işletmeler için de çok önemli olduğu ortaya çıktı ve hangi sektörde hangi ölçekte olursa olsun firmaların, verimlilik ve sürdürülebilirliği sağlaması için dijital dönüşüme yatırım yapması gerektiğini gösterdi. Bu dönüşüme adapte olan şirketlerin rekabet güçlerinin artacağını düşünüyorum. Bu sürecin dışında kalan firmalar ise yüksek rekabetli pazarlarda mücadele etmekte çok büyük zorluklarla karşılaşacaklar. Biz de Iron Mountain olarak müşterilerimizin iş sürekliliğini sağlamak ve onlara destek olabilmek için sunduğumuz çözüm önerilerini genişlettik.

Yeni normal dönemde işletmelere önemli görevler düşüyor
İçinde bulunduğumuz “yeni normal” birçok belirsizliği beraberinde getiriyor ve bu süreçte işletmelere önemli görevler düşüyor. Şirketlerin dijitalleşmeyi iş stratejisine dönüştürmeleri ve ilerleyen dönemde de çalışmalarını bu doğrultuda yapmaları çok önemli. Evden çalışanların ihtiyaç duydukları belge ve bilgilere güvenli ve kolay bir şekilde erişimlerini sağlamak, dijital dönüşüm adımlarını doğru planlamak ve operasyonel sürekliliği korumak şirketlerin öncelik vermesi gereken noktalar arasında yer alıyor. Dijital olarak üretilen verilerle fiziksel verilerin dijital ortama taşınması, işletmelerin maliyetlerini ve risklerini düşürmelerine ek olarak bilgi yaşam döngüsünün yönetilmesine yardımcı oluyor. Iron Mountain olarak bu alanlarda müşterilerimize destek olmak bizim için kritik önem taşıyor.
Bu kapsamda tarama hizmetlerimizle, fiziki belgeleri elektronik ortama taşıyarak müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu bilgilere dijital olarak hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşabilmesini sağlıyoruz.
Pandemi sebebiyle neredeyse herkesin evlerinden çalıştığı bir dönemde, işletmelerin ve çalışanların posta yoluyla ofislerine iletilen sözleşme, fatura vb. önemli doküman ve belgelere kolayca ulaşmalarını sağlayan Digital Mailroom (Muhaberat) hizmetimiz de iş sürekliliğinin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor. Hizmet kapsamında postaları ayrıştırdıktan sonra dijitalleştirerek işletmelerin güvenli bir şekilde erişmesini sağlıyoruz.
Ayrıca işletmelerin süreçlerini daha verimli yönetebilmeleri için sunduğumuz iş akış çözümlerimizle dijital bir işyerine geçiş sürecinde onlara destek oluyoruz. Bu süreçte, dijital dönüşümü destekleyen çözümlerden yararlanan şirketler, gerekli bilgiye yetki bazlı iş akışları üzerinden erişerek bilgi güvenliği, zaman yönetimi ve maliyet tasarrufu sağlayarak kaynaklarını daha etkili şekilde kullanıyor.

Güvenli ve kalıcı çözümler üretiyoruz
Aslında işletmelere sunduğumuz tüm hizmetler veri yönetiminin bir parçası. Iron Mountain olarak deneyimli ekibimizle küçük, orta ve büyük ölçekli tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik güvenli ve kalıcı çözümler üretmelerine yardımcı oluyoruz. 2021 yılında da bilgi yaşam döngüsü içerisinde önemli bir adım olan dijitalleşme alanında, müşterilerimize rekabet avantajı yaratacak hizmet ve ürünlerimizle en güvenilir iş ortağı olmaya devam edeceğiz.

Yorumlar (0)