banner565

banner472

banner458

banner457

Galata Taşımacılık, İntermodalde liderlik vizyonuyla koşuyor

Galata Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Vittorio Zagaia, intermodalde söz sahibi firmalardan biri olarak anılmak ve büyümelerini Anadolu ve Afrika kıtasında sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

HABER 01.07.2021, 00:01 28.07.2021, 10:30
22764
Galata Taşımacılık, İntermodalde liderlik vizyonuyla koşuyor

Karayolu, havayolu, denizyolu ve intermodal taşımacılık konusunda 4000 aktif müşteriye katmadeğerli hizmetler sunan İstanbul merkezli Galata Taşımacılık ve Ticaret A.Ş., 200’ün üzerindeki profesyonel kadrosuyla Çatalca Lojistik Depo, Istanbul Havalimanı Kargo Terminali Ofisi, İzmir, Bursa şubeleri/depoları ve Ankara, Mersin, Antalya temsilcilikleri ile hizmetlerini müşterilerine ulaştırıyor.  Karayolunda parsiyel taşımacılık olarak 17 ülkeye hizmet veren Galata Taşımacılık, deniz ve havayolunda ise geniş ve global acente ağıyla proje taşımacılığı dahil birçok sektöre taşımacılık ve lojistik hizmetleri sunuyor.

Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikasına sahip ve üst üste Türkiye’nin En Iyi İşverenleri listesine giren, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 14001, ISO 10002, ISO 9001, ISO 45001 ve TSE Hizmet Yeterlilik belgelerine sahip Galata Taşımacılık, aynı zamanda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Türkiye’nin En Büyük 500 Hizmet İhracatçısı listesinde de yerini aldı. Türkiye’de 1997’de lojistik sektöründe yabancı girişimle kurulan ilk firma özelliğini taşıyan Galata Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.’nin  yüzde 50 oranında yabancı sermayesini 1947’de kurulan Italya merkezli Albini & Pitigliani (Alpi World) oluşturuyor.

Galata Taşımacılık ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Vittorio Zagaia, “Pandeminin başlaması ile geçiş yaptığımız ve sürdürdüğümüz evden çalışma modelinde hem yük kapasitemizi, hacmimizi hem de istihdam rakamlarımızı yukarı taşımış bulunuyoruz. Pandemi sürecinde dahi yeni destinasyonları ve hizmet seçeneklerini sürdürülebilir bir şekilde operasyonlarımıza dahil etmeyi sürdürdük. Nitekim Antalya’yı bu dönem içerisinde yeni temsilciliğimiz olarak hizmet ağımıza dahil ettik. Çekya’yı 17. destinasyon olarak karayolu hizmetlerimize ekledik ve kısa bir zaman önce de intermodal ekipman parkurumuza yeni siparişler eklemiş bulunuyoruz” açıklamasını yaptı.

Yurtiçi ve yurtdışında büyüyecek: Galata Taşımacılık’ın kurulduğu günden bu yana taviz vermediği üç temel ilke bulunuyor;  her yıl, gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler koymak ve büyümeyi sürece yaymak, mutlu çalışanların olduğu bir ortamı her daim korumak ve son olarak güvenilir, itibarı yüksek bir şirket olarak bilinmek. Vittorio Zagaia, bu ilkelerin ciro ve istihdam açısından sabit ve sürdürülebilir bir büyümeyi beraberinde getirdiğini söyledi: “Büyümemizi Anadolu’da devam ettirme çalışmalarımızın yanı sıra birkaç sene önce Tunus’ta yaptığımız ilk yurtdışı yatırımımızın benzerini Afrika kıtasında da devam ettirme arzusundayız. Şu anda üzerinde durduğumuz diğer önemli iki girişimimiz ise intermodal ekipman parkurumuzu artırarak bu taşıma modunda da söz sahibi firmalardan biri olarak anılmak ve yurtiçi lojistik hizmetlerimizi güçlendirerek servis ağımızı büyütmek.”

Müşteri odaklı 360 derece hizmet: Vittorio Zagaia, “Galata Taşımacılık’ın en büyük gücü bir çok farklı sektör konusunda uzman takım arkadaşlarımızın olması ve yurtdışı global acente ağıdır” diyen Zagaia, “Sektörel bilgi, gelen taşıma taleplerini en iyi şekilde cevapladırılması konusunda önem arz ederken, köklü acente ağı ise katmadeğerli hizmetler sunma noktasında büyük fark yaratmaktadır. 360 derece hizmet anlayışımız ve müşteri odaklı vizyonumuz bizleri rakiplerimizden ayıran diğer önemli bir özelliğimizdir” dedi.

Yorumlar (0)