banner565

banner472

banner458

banner457

IAS İsviçre pazarına girdi!

IAS, global arenadaki etkinliğini her geçen gün arttırıyor: Türkiye, Almanya, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve son olarak Güney Kore’deki şirketlerine İsviçre de katıldı. Zürih yakınlarındaki Altendorf’daki yeni ofisinde faaliyetlerine başlayan IAS, İsviçre’de kendi ülke ofisiyle faaliyet gösterecek.

HABER 01.01.2020, 07:43 31.01.2020, 09:05
14648
IAS İsviçre pazarına girdi!

Dünya çapından binden fazla müşteri, 30 binden fazla kullanıcı ve 50’den fazla iş ortağı ile 31 ülkede 15 dilde hizmet veren IAS, her geçen gün etkinlik alanını genişleterek yoluna devam ediyor. 30 yılı aşkın tecrübesi ile hem yurt içi hem de yurt dışı operasyonlarında yatırımlarını arttıran IAS, Türkiye, Almanya, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Güney Kore’nin ardından şimdi de İsviçre operasyonunu başlattı.
Altendorf’ta kurulan IAS Switzerland AG’nin hedefi, hizmet alanını genişleterek caniasERP’nin global arenadaki yerini sağlamlaştırmak. Altendorf’ta kurulan yeni şirket ve İsviçre pazarı hakkında bilgi veren IAS Genel  Müdürü Behiç Ferhatoğlu, “İsviçre, aslında IAS’nin çok uzun zamandır içinde olduğu bir pazar. Çözüm ortağımız üzerinden hizmet verdiğimiz pek çok müşterimiz bulunuyor. caniasERP, İsviçre’de faaliyet gösteren lojistik, ısınma, elektronik gibi pek çok farklı sektördeki firmada kullanılıyor. Burada başlattığımız yeni operasyonumuz ile mevcut müşterilerimize daha etkin hizmet sunmayı ve caniasERP’nin marka bilinirliğini arttırarak pazar payımızı  arttırmayı hedefliyoruz. Şu andan sonra bölgede çok daha aktif rol alacağız” diye anlattı.

caniasERP’nin etkinliği artıyor
İsviçre’de kurulan yeni şirket ile ofis sayısını 11’e yükselten IAS, İsviçre pazarı ve Orta Avrupa’da etkinliğini arttırmayı planlıyor. Yeni proje hakkında bilgi veren Ferhatoğlu, “İsviçre, IAS’nin çok uzun zamandır içinde olduğu bir pazar. Çözüm ortaklarımız vasıtasıyla orada yaklaşık 10 civarında müşterimiz bulunuyor. Buradaki yeni ofisimizde ağırlıklı olarak satış ve danışmanlık hizmetleri veriyor olacağız. Bir taraftan bahsettiğimiz müşterilerin bakım kapsamındaki destek hizmetleri, diğer taraftan da yeni müşterilerimize caniasERP’yi sunmak adına çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

İsviçre önemli bir potansiyel
İsviçre operasyonunun başlaması ile birlikte belirlenen yeni hedefleri de sıralayan Ferhatoğlu; “İsviçre, küçük ama oldukça etkili bir pazar; belli sanayilerin merkezi olarak kabul ediliyor. Birçok dünya devi şirket genel merkezini burada tutuyor, pek çok önemli karar burada alınıyor. IAS’nin burada bir ofisinin ve müşterilerinin olması, o müşterilere kendi ekibiyle destek vermesi çok önemli. caniasERP, zaten İsviçre’de faaliyet gösteren lojistik, ısınma, elektronik gibi pek çok farklı sektördeki firmada kullanılıyor. Ancak burada başlattığımız yeni operasyonumuz ile etkinliğimizi daha da arttırmayı hedefliyoruz. Şu andan sonra bölgede çok daha aktif rol alacağız. Bu yeni şirketimizle birlikte başta İsviçre pazarı olmak üzere bölgede daha sağlam adımlarla hareket edeceğiz. Mevcut müşterilerimize daha iyi hizmet verebilecek ve daha fazla pazar payı elde edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)