banner565

banner472

banner458

banner457

ING’den Esnaf ve Şahıs İşletmelerine Uzaktan Müşteri Olma Kolaylığı ve Dijitalden 7/24 Avantajlı Kredi Fırsatı

Dijitalleşmede öncü bankalar arasında yer aldıklarını vurgulayan ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, “Yenilikçi dijital ürünlerimizle işletmelerin ticarette güçlenmelerine katkıda bulunuyoruz. Şahıs işletmelerine uçtan uca dijital bir deneyim ile ING’li olma imkânı sağlıyoruz ve ING KOBİ Anında Kredi ile dijital kanallarımız üzerinden avantajlı kredi fırsatları sunuyoruz” dedi.

HABER 01.07.2022, 00:00 27.07.2022, 09:34
20921
ING’den Esnaf ve Şahıs İşletmelerine Uzaktan Müşteri Olma Kolaylığı ve Dijitalden 7/24 Avantajlı Kredi Fırsatı

ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, şunları söyledi: “ING olarak KOBİ’leri finansal olarak onları desteklemeyi önemsiyor, dijital ürünlerimizle işletmelerini geleceğe taşımalarına ve ticarette güçlenmelerine katkıda bulunuyoruz. KOBİ’lerimizle birlikte büyümeyi ve dijitalleşme yolculuklarına katkı sunmayı hedefliyoruz. Dijitalleşmede öncü bankalar arasında yer alıyor, zahmetsiz bankacılık anlayışımız doğrultusunda müşterilerimize dijital dünyada farklı alternatifler sunmayı sürdürüyoruz. Şubelere de kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışımız ile müşterilerimize kalıpların dışında hayatın içinde çözümler sunuyoruz. İşletmelerin hayatlarını kolaylaştırmak, işlerinin başından ayrılmadan ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için dijital ürünlerimizin yelpazesini genişletiyoruz. Küçük işletmelerin ING Mobil üzerinden işlemlerini yapabileceği bir cep şubesi olan ING KOBİ Dijital ile müşterilerimize hızlı, masrafsız ve ulaşılabilir bir bankacılık deneyimi sağlıyoruz.”

Uçtan uca dijital bir deneyimle işletmelere ING’li olma imkânı sunuyoruz
Öcal Ağar, “Esnaf ve şahıs işletmelerine işlerinin başından ayrılmadan, uçtan uca dijital bir deneyim yaşatarak ING’li olma imkânı sağlıyoruz. Bu hizmeti sağlayan öncü kurumlar arasında yer alıyoruz” dedi ve şu bilgileri verdi: “İşletmeler, İnternet Bankacılığı ve ING Mobil uygulaması üzerinden KOBİ e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak dijital kanallar üzerinden 7/24 uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayabiliyor. İşletmeler ürün seçim sürecini tamamladıktan sonra ING Mobil üzerinden uzaktan müşteri olma adımına geçiyor. Güvenlik adımlarını geçenler, müşteri temsilcileriyle yapılacak görüntülü görüşmeye katılarak anında ING müşterisi olabiliyor. Kullanıcıların bu özelliği kullanabilmesi için yeni çipli kimlik ve NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği olan bir telefonunun olması gerekiyor. Bu özelliklere sahip kimlik kartı ve telefonu olmayanlar ise son adımda imza sürecini kurye ile tamamlayabiliyor.”


ING KOBİ Anında Kredi ile dijital kanallarımızdan avantajlı kredi fırsatları sağlıyoruz
Öcal Ağar, “ING KOBİ Anında Kredi ile dijital kanallarımızdan avantajlı kredi fırsatları sunuyoruz. ING müşterisi olsun ya da olmasın tüm şahıs firmaları avantajlı faiz oranlarıyla 100.000 TL’ye kadar 60 aya kadar vadeli kredi imkânından yararlanabiliyor. Şirketler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 7/24 dijitalden kredi başvurusunda bulunabiliyor. İşletmeler ayrıca vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkânı sağlayan KOBİ e-Turuncu Hesap ile birikimlerine 90 gün boyunca Hoş Geldin Faizi kazanabiliyor” diye konuştu.


KOBİ POS Ekstra ile işletmelere özel yüzde 0.79 ertesi gün tek çekim üye işyeri ücreti fırsatı sunuyoruz
Öcal Ağar, şu bilgileri aktardı: “KOBİ’lere özel inovatif ürünler geliştiriyoruz. Örneğin; cep telefonlarını temassız POS cihazına dönüştüren Cebimde POS ile üye işyerleri yazılım donanım ve bakım ücreti ödemiyor. Ayrıca POS Ekstra sahibi şahıs firmaları ING Business Banka Kartları ile 3 bin TL aylık harcama yaptıklarında, POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti olmadan aylık 50.000 TL ciroya kadar yüzde 0.79 ertesi gün tek çekim üye işyeri ücretinden faydalanıyor.”

Yorumlar (0)