banner565

banner472

banner458

banner457

IQVizyon çözümleriyle şirketlere yüksek verimlilik ve kârlılık artışı sağlıyor

Yazılım ve donanım temelli IQVizyon Dijital Dönüşüm A.Ş., entegre bir ‘sanal veri işleme fabrikası.’ “Üretici kazanırsa, ülke kazanır. Ülkemiz kazanırsa, insanlık kazanır” mottosuyla hareket ettiklerini belirten IQVizyon Türkiye Temsilcisi Emre Hekim, “Hizmet sunduğumuz şirketlerin verimliliğine, sürdürülebilir rekabet gücünü arttırmaya, toplam kalite yönetiminin güçlendirilmesine, özellikle maliyetlerinin azaltılmasına ve şirketin bilançosuna olumlu yönde net katkılar sağlamaktayız” diyor.

HABER 01.07.2022, 00:01 27.07.2022, 09:36
21092
IQVizyon çözümleriyle şirketlere yüksek verimlilik ve kârlılık artışı sağlıyor

IQVizyon Türkiye Temsilcisi Emre Hekim, IQVizyon Dijital Dönüşüm A.Ş.’nin fikri temellerinin 2010 yılında atıldığını anlatıyor: “IQVizyon Dijital Dönüşüm A.Ş., derin araştırma ve çalışmaların sonucunda ‘ortak girişim’ modelini benimsemiş, köklü iki ‘varlık yönetimi’ ve ‘yazılım’ şirketinin bir araya gelmesi ile 2018 yılında İstanbul merkezli olarak kuruldu. Yazılım ve donanım temelli bir teknoloji firmasıyız. IQVizyon; entegre bir ‘sanal veri işleme fabrikası’. Ve bu sadece sizin için, sizin fabrikanızdaki verileri işleyen bir yapı.”

“Üretici kazanırsa, ülke kazanır, Ülkemiz kazanırsa, insanlık kazanır”
“Üretici kazanırsa, ülke kazanır. Ülkemiz kazanırsa, insanlık kazanır” mottosuyla hareket ettiklerini vurgulayan Emre Hekim, “Hizmet sunduğumuz şirketlerin verimliliğine, sürdürülebilir rekabet gücünü arttırmaya, toplam kalite yönetiminin güçlendirilmesine, özellikle maliyetlerinin azaltılmasına ve şirketin bilançosuna olumlu yönde net katkılar sağlamaktayız” diyor.
Emre Hekim, şu bilgileri veriyor: “IQVizyon; fabrikalardaki üretim süreçlerinde; makine, ekipman ve işgörenlerden toplanılan anlık verileri, Dünya’nın internete erişebildiği her yerinden anlık olarak izlenilmesini, hazır analizlerle ölçümlenebilmesini ve raporlar ile değerlendirilebilmesini sağlar. Sektör farketmeksizin çalışan yazılımımızın yüksek katmadeğeri, özellikle makine yoğun çalışan fabrikalarda çok daha kısa sürede ölçümlenebilir şekilde tespit edilmektedir. Ülkemiz için çok önemli olduğunu düşündüğümüz; kesikli, talaşlı imalat ve metal işleme faaliyetlerinin kesiştiği fabrikalarda çok daha özel çözümler sunmaktayız.”

Şirketlere ortalama %20+ verimlilik ve kârlılık artışı sağlıyor
Emre Hekim, yazılımlarıyla müşterilerine sundukları rekabet avantajlarına da değiniyor: “Kullanıcı dostu yazılımımız; hem yatırım miktarının gayet makul olması, teknik beceri ve özelliklerinin tekraren kullanıcılar tarafından tescil edilmiş olması ve en önemlisi ulaşılabilir ekiplerimiz ile her an üreticinin, sanayicinin, tüm süreçleri yönetenlerin ve işgörenlerin yanında olması bizi açık ara öne çıkartan özelliklerimizdendir. Bu birlikteliği oluşturan şirketlerde ortalama %20+ verimlilik ve kârlılık artışı oluyor.”

Önce insan anlayışıyla global vizyon
Emre Hekim, ‘Önce insan’ anlayışlarının ışığında global bir vizyonla Türkiye’nin üretim kültürüne uygun çözümleriyle IQVizyon’un, yazılım dili olarak geleceğin dünyasının dilini konuştuğunu vurguluyor: “Buradaki ana gaye ‘nesilden nesile’ aktarılacak olan üretim tesislerimizdeki süreklilik ve devamlılığa yüksek katkı sunmak. Ülke sanayimizin; sanayicilerimizin inanç ve gayreti ile yarının çetin rekabet koşullarına ve ‘yeşil dünya’nın sert kurallarına hazırlanmasında en yüksek katkıyı sunmak.”

Yorumlar (0)
banner557