banner565

banner472

banner458

banner457

İş Ortamına Çevrilebilen İleri Teknoloji: HP ProBook 650 G8

İş dünyasında doğru bilgisayarları seçmek artık kolay değil; ofis çalışanları için masaüstü PC’lerinin, yollarda olanlar için de laptoplar’ın sipariş edildiği günler geride kaldı. Dünyanın yeni realitesi, bir süre daha “normal”e dönemeyeceğimizi gösteriyor; bu durumda, ekiplerinizin gerektiğinde ofise, gerektiğinde eve ve gerektiğinde de hem ev hem de işyeri dışına ya da bunların aynı anda hepsine birden adapte olabileceği seçeneklere ihtiyacı var.

HABER 04.10.2021, 12:00 27.10.2021, 09:30
35886
İş Ortamına Çevrilebilen İleri Teknoloji: HP ProBook 650 G8

İş dünyasında doğru bilgisayarları seçmek artık kolay değil; ofis çalışanları için masaüstü PC’lerinin, yollarda olanlar için de laptoplar’ın sipariş edildiği günler geride kaldı. Dünyanın yeni realitesi, bir süre daha “normal”e dönemeyeceğimizi gösteriyor; bu durumda, ekiplerinizin gerektiğinde ofise, gerektiğinde eve ve gerektiğinde de hem ev hem de işyeri dışına ya da bunların aynı anda hepsine birden adapte olabileceği seçeneklere ihtiyacı var.

                        

Şirketler 2021 yılında çalışanlarının yüzde 23’ünün kısmen, yüzde 26’sının ise tamamen evden çalışacağını öngörüyor. BBC’nin raporuna göre, ayrıca belli günlerde ofis toplantıları yapılıp, çalışanların yan yana gelmesi sağlanacak; belli günlerde de bireysel olarak evden çalışılacak. Bu durumda iş bilgisayarlarınızın sadece ekibiniz için değil aynı zamanda IT altyapısı için de çalışmayı kolaylaştırması gerektirmiyor mu?

İşte HP ProBook 650 G8’le ofis ortamında yaşanan evrime nasıl uyum sağlanacağını açıklayan altı önemli madde:

HER YERDEN ÇALIŞABİLMEYE UYGUN BİR DONANIM

Uzaktan çalışma farklı çalışanlar için farklı anlamlar içerebilir. İster evden çalışılsın ister haftada birkaç gün ofise gidilsin, iş ortamı değişikliği esnek cihazlar gerektirir. Çalışanlarınızın gereksinimlerini belirleyin; bunların HP ProBook 650 G8 tarafından karşılandığını göreceksiniz.

ÇALIŞAN DENEYİMİNİ ÖN PLANA ALMAK

Çalışan deneyimine daha fazla odaklanma 2020 yılında İK’da bir numaralı öncelik oldu; bu da ancak üstün teknolojiyle sağlanabilirdi. Çalışanlarınıza, düşük performanslı, ergonomik olmayan cihazlar verdiğinizde, iş verimliliği ve buna bağlı olarak çalışan memnuniyeti azalacaktır. HP ProBook 650 G8’in güçlü performansı ve insana öncelik veren tasarımı sadece daha hızlı ve daha fazla iş yapma olanağı sunmaz. Aynı zamanda çalışırken kendinizi daha değerli ve daha konforlu hissetmenizi sağlar. Yeni işe alımlardan ev ofis ortamını geliştirmeye kadar HP ProBook 650 G8 ekosistemi iş gücünüze benzersiz bir deneyim sunar.

                        

İŞBİRLİĞİNE ÖNCELİK

Ofis alanlarının yeniden düzenlenmesi. Bölünmüş bir çalışma sistemi. Evden çalışma. Hemen hemen her ekip sanal bir ekibe dönüşürken, çalışma ortamındaki işbirliği de adeta temassız bir eylem haline geldi. Haziran 2020’de yapılan bir araştırma, insanların yüzde 39’unun ofisten uzakta, evde çalışırken işbirliğinde yaşanan zorlukları, üretkenliği azaltan bir numaralı etken olarak tanımladığını ortaya koydu. Çalışanlarınıza dijital bir kümelenmenin damgasını vurduğu yeni dünyada işbirliğine hazır teknolojiyi sunun. HP ProBook 650 G8 kesintisiz bir çalışma için Wi-Fi 6 ve 5G bağlantısına hazır durumda; ayrıca evdeki seslerin dikkati dağıtmaması için gürültüyü engelleyen yapay zeka ve anlık gizlilik (instant privacy) özelliklerini de içeriyor.

DAHA VERİMLİ ÇALIŞMA

Çalışanların yüzde 90’ı iyi tasarlanmış alanlarda daha yüksek bir performans sergilediklerini belirtiyor. IT profesyonellerinin yüzde 42’si uzaktan IT yönetimini COVID-19 sonrası dönemin en önemli üçüncü önceliği olarak görüyor. Bu verilerden yola çıkarak çalışanların verimli alanlarda çalışma ihtiyaçları daha fazla öne çıkıyor. Hayata geçirilen birtakım yüzeysel düzenlemeler kısa vadede işe yarayabilir ancak uzun vadede çalışanın rahatlığı önemlidir. Çalışanlardan en iyi verimi alabilmek için onlara esnek, ergonomik tasarımlı ev ve ofis teknoloji aksesuarları sunmak gerekir. HP ProBook 650 G8 çalışanın rahatlığı gözetilerek oluşturulmuş aksesuarlarıyla bir ekosistemdir.

LAPTOP’UNUZU KORUMA

IT ekipleri ofis dışı çalışan erişimini daha konforlu hale getirmek için çalışıyor; aynı zamanda çalışanlar da mekan ve zaman sınırlamasından bağımsız olarak yeni düzene uyum sağlamaya devam ediyorlar. Öte yandan, siber saldırganlar da boş durmuyor; uzaktan çalışma sisteminde zayıf noktaları bulmak için büyük çaba harcıyor. Ve nitekim korumasız router’lerden evde paylaşılan ağlara kadar geniş bir yelpazedeki boşlukları buluyorlar da. HP ProBook 650 G8 siber saldırıların gerçekleşmesine fırsat vermeyip bunları önceden saptayabiliyor, buna göre koruma önlemlerini alabiliyor ve saldırı olsa bile, zararlardan korunuyor. Donanımıyla beraber üretilmiş güçlü güvenlik özellikleriyle dışarıdan korumaya daha az gerek duyuyor, daha az manüel enstalasyon gerektiriyor ve sorunları uzaktan çözmeye daha uygun bir yapı içeriyor.

                

CİHAZLARIN HER YERDE DESTEKLENMESİ VE YÖNETİMİ

Gözden ırak olmak gönülden ırak olmak anlamına gelmiyor ancak daha fazla yerde daha fazla sayıda cihaz, cihazları görebilmeyi ve yönetebilmeyi daha komplike hale getiriyor. Mobil ve hibrid ev-ofis laptop bağlantısı, IT’nin sorunları herhangi bir yerden çözebilmesine olanak sağlayacak güçlü ve uzaktan kontrol edilebilir yönetim araçlarına gerek duyuyor. Unutmayın ki laptoplar çalışmadığında, ekibiniz de çalışamaz. Intel® Core™ i7 işlemcili HP ProBook 650 G8’in (3S8P1EA) uzaktan yönetim özellikleriyle her şeyi kontrol altında tutun. HP Sure Admin cihazın ayarlarına uzaktan güvenli erişim sağlıyor. HP Müşteri Güvenlik Yöneticisi çok faktörlü kimlik doğrulamayla bağlantı güvenliğini güçlendirmeyi kolaylaştırıyor. Windows 10 Pro ise Microsoft SCCM uzaktan uç nokta (endpoint) yönetimini destekliyor. İş dünyasında laptop stratejinizi geliştirin. İş ortamı evrimi farklı şirketler için farklı anlamlar içerebilir ancak hepsini kapsayan, evrensel bir gerçek var: Doğru bir teknoloji ekosistemi iş dünyasındaki yeni normale geçişi hem çalışanlar hem de IT açısından kolaylaştırabilir. Sizler de nerede olursanız olun, çalışanlarınızın günlük zorluklarla başa çıkabilmelerini sağlayacak güçlü güvenlik sistemiyle donanmış premium laptop’larla her zaman işinize yakın olun.

Daha fazla bilgi için:

Yorumlar (0)