banner565

banner472

banner458

banner457

İŞLETMELERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN ONLINE ÇÖZÜM MULTIONLINE!

Finansal teknoloji şirketi Multinet Up’ın iş ortaklarına en hızlı başvuru imkanı sağladığı online yemek kartı satın alma platformu MultiOnline ile işletmeler kolayca MultiNetli oluyor ve aynı gün içinde MultiNet’in sunduğu tüm avantajlardan yararlanmaya başlıyor.

HABER 01.12.2021, 00:58 26.12.2021, 21:18
20874
İŞLETMELERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN ONLINE ÇÖZÜM MULTIONLINE!

Yerinizden kalkmadan MultiOnline platformu üzerinden çalışanlarınıza MultiNet Yemek Kartı almanız mümkün!
Dakikalar içinde işlemleri tamamlayarak evrak, ıslak imza gibi prosedürlere gerek olmadan MultiNet yemek kartlarını satın alan ve mobil uygulama MultiPay üzerinden sanal kartlarını tanımlayarak 25.000 restoran ve 5.000’e yakın marketi kapsayan üye işyeri noktasında harcama yapmaya başlayan işletmeleri yakından tanıyıp deneyimlerine kulak verdik.

“Uzun Görüşmelere Gerek Kalmadan Anında Yemek Kartı Alım Kolaylığı”
Bize kısaca şirketinizi ve MultiOnline deneyiminizi anlatır mısınız? Trajanis Kurucusu Aleran Hietria Mraen: “Trajanis olarak bebek güvenlik ürünlerinden elektroniğe, ev ve bahçe ürünlerinden spor malzemelerine farklı kategorilerde binlerce renkli ve trend ürünü tek tıkla müşterilerimizle buluşturarak, onlara alışverişte büyük bir kolaylık sağlıyoruz. Tıpkı sunduğumuz hizmet gibi her alanda kolaylık arayışı içindeyiz. Biz müşterilerimize bilişim çözümleri geliştiriyoruz. Ekip olarak işimiz gereği sürekli teknolojinin içindeyiz. Bu nedenle ister istemez herhangi bir hizmet satın alırken pürüzsüz, hızlı bir deneyim beklentisi içinde oluyoruz. MultiNet siparişi verirken de sürecin çok hızlı ilerlemesi, online işlem dışında farklı kişilerle uzun görüşmelere gerek olmadan anında alım kolaylığı ile sadece 3-5 dakika içinde satın almayı tamamlamamız ve kartların hemen ertesi gün ofisimize ulaşması bizi çok memnun etti. Bu denli kolaylıkla sahip olduğumuz MultiNet Yemek Kartı sayesinde vergiden tasarruf edebilmek de ayrıca büyük bir avantaj oldu.” Dakikalar içinde satın alımı tamamlayarak çalışanlarını MultiNet Yemek Kartı ile buluşturmuş bir başka işletmeci, KAB Ecology Kurucusu Kerem Ali Boyla ise MultiOnline platformunun sunduğu kullanım kolaylığını şöyle dile getiriyor:

“Aynı gün içinde yemek kartı satın alıp çalışanlarınızı mutlu edebilirsiniz!”
“Kuş araştırmalarından rüzgâr enerji santralleri projelerine, yarasa araştırmalarından mortalite araştırmalarına kadar pek çok alanda faaliyet gösteriyoruz. Biyolojik çeşitlilik konusunda uzman ve uluslararası kriterlere hâkim ekibimizle örnek ve güvenilir etki değerlendirmeleri sunuyoruz. Ekibin motivasyonu bizim için çok önemli. MultiOnline sayesinde aynı gün içinde yemek kartı satın almaya karar verip satın alma işlemini gerçekleştirerek çalışanlarımızın istedikleri yerde yemek yemesini ve mutlu olmalarını sağladık. Bunun firmalar için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sağladığı operasyonel kolaylık sayesinde ay boyunca fişleri biriktirmek ve hesabını tutmak durumunda kaldığımız yemek giderleri için harcadığımız yoğun eforu artık esas işimize ayırabiliyoruz. MultiNet Yemek Kartı sayesinde hem çalışanlarıma istedikleri yerden yemek yiyebilme ve kolayca ödeme imkânı sunuyorum hem de yemek giderlerini tek bir fatura ile aylık olarak işleme alarak zamandan tasarruf sağlıyorum.” Bu avantajlardan yararlanmak için multinet.com.tr/multinet-online adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Yorumlar (0)