banner565

banner472

banner458

banner457

“KABİM kazandırıyor ve işhayatınızı kolaylaştırıyor”

KABİM Elektronik Dijital Pazarlama Birim Yöneticisi Hilal Üstünakın, KABİM Elektronik’in, baskı teknolojileri, görüntü sistemleri, bilgi teknolojileri, OT/VT teknolojileri, enerji teknolojileri, ofis tüketim ürünleri ve iletişim teknolojileri alanındaki zengin ürün portföyü, 1000’in üzerindeki bayi ve yetkili servisiyle; işletmelerin İş hayatını kolaylaştırdığını söylüyor.

HABER 01.09.2020, 00:01 29.09.2020, 10:09
19694
“KABİM kazandırıyor ve işhayatınızı kolaylaştırıyor”

KABİM Elektronik, bilgi teknolojileri alanında ticaret yapmak, iş geliştirmek, Türkiye’ye katmadeğer sağlamak amacıyla 2000 yılında kuruldu ve kurulduğu günden itibaren, bilgi teknolojilerinin önemli bir alanı olan baskı sistemleri konusuna odaklandı; çalışmalarını ve yatırımlarını baskı sistemlerinde ve teknolojilerinde uzmanlaşmaya yöneltti.
KABİM Elektronik Dijital Pazarlama Birim Yöneticisi Hilal Üstünakın, “Kabim olarak,  işletmelerin ihtiyacı olan, profesyonel baskı sistemleri cihazları, yazılım çözümleri ve tüketim ürünleri sağlamaktayız. KABİM kazandırır ve iş hayatınızı kolaylaştırır” diyor.
Monodan renkliye, tek işlevliden çok işlevliye lazer yazıcılarla birlikte; ID Kart, etiket, nokta vuruşlu, fiş ve mobil yazıcılara ve barkod okuyuculara sahip geniş bir ürün portföyleri bulunduğunu belirten Üstünakın, baskı teknolojileri, görüntü sistemleri, bilgi teknolojileri, OT/VT teknolojileri, enerji teknolojileri, ofis tüketim ürünleri ve  iletişim teknolojileri alanlarında ürün tedariği sağladıklarını anlatıyor: “2’si kendimize ait olmak üzere 10 markanın Türkiye temsilciliğini yapıyoruz. Temsil ettiğimiz markalarımız; SEIKO, SII, POSTEK, PSI, JOLIMARK, PANTUM, POINTMAN, YUMITE, BLUEKIXX, KIXX. Türkiye çapında yaklaşık 1.000’in üzerinde bulunan bayi ve yetkili servislerimizle 10 markamıza ait ürünlerimizin satışını ve teknik servis hizmetlerini vermekteyiz.”

Baskı endüstrisinin yeni oyuncusu; Pantum
Hilal Üstünakın özellikle Pantum’un baskı endüstrisinde çok kısa bir sürede dünya çapında önemli bir ilerleme gösteren yeni bir oyuncu olarak Türkiye’de de çok yol kat ettiğini açıklıyor: “Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yaptığımız başarılı çalışmalar sayesinde kullanıcılar üstün performans ve hizmetle buluştu. Bu noktada müşteri deneyimi bizim için çok önemliydi ve hala da öyle. Aldığımız olumlu dönüşler bizi daha da fazlasını yapmaya teşvik eden önemli etkenlerden bir tanesi.”
“2021’de daha hızlı koşacağız”: Hilal Üstünakın, 2019 yılına yüzde 20 büyüyerek giren KABİM Elektronik’in 2020 yılı hedefinin yüzde 25 büyümek olduğunu kaydediyor.  Üstünakın, ancak mevcut ekonomik koşullar nedeniyle, tüm şirketler gibi KABİM Elektronik’in de büyüme hedeflerini revize etmek durumunda kalacağını ifade ediyor: “Dünyada ve Türkiye’de yaşanan Covid-19 Salgını’nın (Pandemi) ekonomiye etkisinin 2021 yılında azalmasını ümit ediyoruz. Şayet bu gerçekleşir ise özellikle PANTUM marka lazer ve inkjet yazıcılarımız ve sağlık alanındaki yeni yatırımlarımızla yüksek hedeflere ulaşmak için kolları sıvayacağız. 2020 yılını telafi etmek amacıyla yüksek hedeflere koşacağız.”
“KABİM, işletmelere yüzde 30’lara varan kazanç alternatifleri sunuyor”: Hilal Üstünakın, KABİM Elektronik’in uzmanı olduğu ürünleri, işletmelerin ve kullanıcıların hayatını kolaylaştıran teknolojileri ve kendi alanındaki işletmelere ortalama yüzde 30’lara varan kazanç alternatifleri sunması ile rakiplerinden farklılaştığını söylüyor: “Avantajlarımız, hizmet anlayışımız ve kendini geliştiren yenilikçi markalarımızla memnun müşteriler ve değerli iş ortakları kazanmaya, ailemizi genişletmeye devam ediyoruz.”

Yorumlar (0)