banner565

banner472

banner458

banner457

KOBİ’ler enVision ile belgelerini dijitalleştiriyor

CBKSoft tarafından geliştirilen ve dünya genelinde 20 ülkede tercih edilen enVision- Elektronik Doküman, Süreç ve Form Yönetim Sistemi, KOBİ’lere ‘Kağıtsız ve Verimli Bir Ofis’ hedefi sunuyor.

HABER 01.07.2020, 00:05 23.03.2021, 17:23
18992
KOBİ’ler enVision ile belgelerini dijitalleştiriyor

Dijital Dönüşüm hedefiyle günümüzde birçok kurum ve firma enVision ile iş süreçlerini tam entegre dijital bir platforma taşıyarak, ofislerinde kesintisiz bir otomasyon sağlıyor. Türkiye’deki üniversitelerin yarısından fazlası, elektrik dağıtım şirketlerinin dörtte üçü, önemli kamu kurumları, belediyeler, holdingler, bankalar, sigorta şirketleri, inşaat firmaları, meslek odaları, sanayi kuruluşları, OSB’ler (Organize Sanayi Bölgeleri) ve KOBİ’ler, enVision ile kağıt bazlı tüm iş süreçlerini tam entegre dijital bir ortama dönüştürdü.
Bilkent Cyberpark firmalarından CBKSoft Yazılım, 2004 yılından bugüne Elektronik Belge Yönetim Sistemleri (EBYS) geliştiren yerli bir yazılım firması. Firma bünyesindeki Türk yazılım mühendisleri tarafından geliştirilen enVision, Türkiye’nin en çok tercih edilen ‘Doküman, Form ve Süreç Yönetim Sistemi’ konumunda. Ayrıca, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa’da 400’den fazla kurumsal müşteri tarafından tercih ediliyor.

Zaman ve maliyet tasarrufu
CBKSoft Genel Müdürü Salih Kanlı, “Doküman ve içerik yönetimi, dijital dönüşümün ilk adımlarından ve olmazsa olmazlarından biri. Günümüzde EBYS ile kağıtsız bir ofisi hayata geçirmek artık mümkün! Sadece kamu kurumları ya da büyük şirketler için değil, KOBİ’ler açısından da e-dönüşümün ön şartlarından biri” diyerek sözlerine başlıyor.
Salih Kanlı, “Bizi tercih eden kurumlar, firmalar ve KOBİ’ler enVision’un üstün yetenekleri sayesinde iş süreçlerini optimize ederek çok ciddi bir zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Her şeyden önce hataya açık olan evrakla yürütülen iş süreçleri otomatik hale geliyor. Böylelikle karar verme süreçleri iyileşiyor ve hızlanıyor. İşlem kuyrukları ve işlem tamamlanma süreleri kısalıyor” diye konuşuyor.

Dijital ve kurumsal KOBİ’ler
enVision’ın sunmuş olduğu gelişmiş özellikler sayesinde küçük ve orta ölçekli firmaların yönetim anlayışını değiştirdiğini belirten Kanlı, şöyle devam ediyor: “Bu sistem; KOBİ’lerin kurumsallaşmalarına yardımcı olmakta, kurum içi süreçleri kişilere bağımlı olmaktan kurtarmakta, kurumların şeffaf ve takip edilebilir bir yapıya kavuşmasını sağlamaktadır.”
Genel Müdür Salih Kanlı, ülkemizin EBYS alanında hala istenilen seviyede olmadığını belirterek; şunları kaydediyor: “Açıkçası özel sektörde bazı çok büyük firmalarda bile doküman kayıpları, kimin hangi dokümanı cevapladığının bilinmemesi, gereksiz yere doküman saklanması, kişisel verilerin nasıl korunacağının bilinmemesi gibi sıkıntılar yaşanabiliyor. Özel şirketlere, holdinglere ve KOBİ’lere enVision ile takip edilebilir, düşük maliyetli, zaman kazandıran ve ofis bağımsız bir çözüm sunuyoruz.”

Yorumlar (0)
banner557