banner565

banner472

banner458

banner457

KOBİ’ler ultra düşük maliyetle nasıl baskı alabilir?

Epson’un EcoTank Pro L15180 modeli, KOBİ’ler için yüksek performansı düşük maliyetlerle sunuyor. Inkjet teknolojisine sahip tanklı yazıcılar, lazer yazıcılara göre enerji ve sarf malzemesi tüketimi avantajıyla öne çıkıyor. Epson’un inkjet yazıcılarıyla ilk alımda bile binlerce sayfa baskı yapılabiliyor.

HABER 01.09.2021, 00:01 27.09.2021, 10:43
28825
KOBİ’ler ultra düşük maliyetle nasıl baskı alabilir?

Epson, EcoTank serisiyle KOBİ’leri daha verimli hale getiriyor. Epson’un EcoTank Pro L15180 modeli, KOBİ’ler için yüksek performansı düşük maliyetlerle sunuyor. Yüksek baskı ve tarama hızları sayesinde, A3 ve A4 işler hızlı bir şekilde gerçekleşebiliyor. Verimliliği artırmak için Open Platform kullanarak çeşitli yazılım çözümlerini mevcut BT altyapısına sorunsuzca entegre etmek de mümkün.

Enerji ve sarf malzemesi tasarruflu
Isısız teknoloji sayesinde son derece düşük sayfa başı maliyet sunan ve enerji tüketimini azaltan bu kullanımı kolay EcoTank Pro Wi-Fi yazıcıyla baskı almak, tarama yapmak, fotokopi çekmek ve faks göndermek çok pratik. L15180, her baskıda tasarruf ettiriyor. Düşük maliyetli mürekkep şişeleri sayesinde, sayfa başına son derece düşük maliyet avantajı sağlıyor. Epson’ın Isısız teknolojisi, enerji tüketimini minimuma düşürerek enerji faturalarını da azaltıyor.

5.5 saniyede ilk baskı!
L15180 sadece 5.5 saniyelik ilk sayfa çıkış süresi ve dakikada 25 sayfaya kadar baskı hızıyla KOBİ’leri de hızlandırıyor.  Otomatik belge besleyici dakikada 26 görüntüye kadar tarama yapabiliyor. Verimliliği artırmak için mevcut bilgi teknolojileri (BT) altyapısına çeşitli yazılım çözümleri entegre edilebiliyor. Buna, ofis tipi Epson ürünleri için gelişmiş uzaktan tanılama olanağı sağlayan bulut tabanlı cihaz izleme ve yönetim sistemini sunan Epson Uzaktan Hizmetleri (ERS) de dahil.

Kolay mürekkep dolumu
Dolum sayısını en aza indiren bu EcoTank Pro, daha fazla mürekkebe ihtiyaç duymadan binlerce sayfa basabiliyor. İki tepsisi 500 yapraklık kapasite sağlıyor. 50 yapraklık verimli arkadan besleme ve ADF ile elle sayfa yükleme işinden kurtarıyor. LCD renkli dokunmatik ekranla özellikleri seçmek de kolay. Ağzı kapanan, sezgisel ve sızıntı yapmayan paketlere sahip mürekkep şişeleri ile ön taraftaki büyük mürekkep tanklarını doldurmak çok rahat. L15180 kullanarak cep telefonları, tabletler ve dizüstü bilgisayarlardan yazdırmak mümkün.

NEDEN TANKLI YAZICI?
Teknolojik gelişmelerle artık mürekkep püskürtmeli (inkjet) yazıcılar lazer yazıcılara göre daha avantajlı konuma geldi. Epson’un geliştirdiği EcoTank yazıcılar, Micro Piezo baskı kafasıyla güvenilir bir baskı çözümü sunuyor. Sadece Epson’a ait olan Micro Piezo teknolojisiyle belgelerin yüksek hızlarda basılabilmesi için mürekkep damlacıkları her bir nozülden saniyede 40.000 kez püskürtülüyor. Bu sayede inanılmaz derecede kesin sonuçlar veriyor ve böylece kaliteden ödün vermeden net baskılar alınabiliyor. Epson’un inkjet yazıcıları yüzde 90’a varan oranda mürekkep avantajı sunuyor. Kolay dolum yapılabilen tanklı mürekkep sistemiyle hem doğaya daha az zarar veriyor hem de kullanıcılar daha az enerji ve sarf malzemesi tüketiyor. Inkjet teknolojisi yazıcılar için daha dayanıklı ve masrafsız bir ömür vadediyor.

Yorumlar (0)