banner565

banner472

banner458

banner457

KOBİ’lerin ofis maliyetini düşüren yazıcı: EcoTank L6580

Epson, KOBİ’ler için yüksek performansı düşük maliyetlerle sunan EcoTank serisini, L6580 modeliyle bir üst basamağa taşıyor.

HABER 01.04.2021, 00:00 10.05.2021, 16:14
22103
KOBİ’lerin ofis maliyetini düşüren yazıcı: EcoTank L6580

4’ü 1 arada yazıcı olma özelliği taşıyan seri, baskı, tarama, kopya ve faks özelliklerinin yanı sıra 10,9 cm LCD ekranı ile mobil telefonlar, tablet ve dizüstü bilgisayardan kolay bağlantı özellikleriyle hayatı kolaylaştırıyor. EcoTank L6580, tasarruflu mürekkep şişeleriyle ilk alımda bile tek set ile birlikte 7.500 sayfa siyah beyaz, 6 bin sayfa ise renkli baskı yapabiliyor.
Epson, yüksek performansı düşük maliyetlerle sunan EcoTank serisine eklediği EcoTank L6580 modeliyle KOBİ’ler için şık ve kompakt tasarımı, mobil baskı özelliği ve verimli teknolojisiyle birleştiriyor. EcoTank L6580, mürekkep kartuşlarını değiştirmenin maliyeti ve zorluğu olmadan binlerce yüksek kaliteli sayfa yazdırabilirken Isısız PrecisionCore teknolojisi sayesinde enerji tüketimini minimuma düşürüyor. L6580 modelindeki uzatılmış 3 yıllık garanti ve yerinde servis imkanı da KOBİ’ler için büyük kolaylık sağlıyor.

İlk alımda bile binlerce sayfa basıyor
Epson’un yenilikçi tasarımı, yazıcının ön tarafına yerleştirilmiş mürekkep tankı sayesinde kompakt bir görünüm sunarken, dolum için erişimi kolaylaştırıyor ve mürekkep düzeylerini net bir şekilde görme imkanı veriyor. Sıçrama ve kirlilik riskini en aza indirecek şekilde geliştirilmiş bir mürekkep dolum sistemine sahip olan model için yeni dolum şişeleri hazırlandı. Modelde, sadece doğru tankların ilgili renkle doldurulmasını sağlayan bir mekanizma bulunuyor. Epson EcoTank L6580, tasarruflu mürekkep dolum sistemiyle ilk alımda bile binlerce sayfalık baskı imkanı sunuyor. Mürekkep setleri 6 bin sayfa renkli ve 7.500 sayfa siyah-beyaz baskı yapabiliyor.

5,5 saniyede ilk yazdırma!
Epson L6580’de makine başında beklemeye gerek kalmıyor. Yazdır düğmesine basıldığı anda sadece 5,5 saniyelik ilk sayfa çıkış süresi ve dakikada 25 sayfaya kadar baskı hızı sunabiliyor. Otomatik belge besleyici dakikada 27,5 görüntüye kadar tarama yaparak zamandan tasarruf ettirirken verimliliği artırıyor.

Bunu nasıl başarıyor?
EcoTank, Micro Piezo baskı kafasıyla güvenilir bir baskı çözümü sunuyor. Sadece Epson’a ait olan Micro Piezo teknolojisiyle belgelerin yüksek hızlarda basılabilmesi için mürekkep damlacıkları her bir nozülden saniyede 40.000 kez püskürtülüyor. Bu sayede inanılmaz derecede kesin sonuçlar veriyor ve böylece kaliteden ödün vermeden net baskılar alınabiliyor. Uçtan uca baskı ve DURABrite ET pigmentli mürekkep, özel projelerde olağanüstü baskı kalitesi sunuyor.

Her yerden baskı imkanı
EcoTank L3160, kablosuz bağlantı desteği ile geliyor. Ürünü Wi-Fi ve Wi-Fi Direct aracılığıyla elektronik cihazlara, akıllı telefon ve tabletlere bağlamak mümkün. Ayrıca Epson’un kolay kullanım için hazırladığı Epson iPrint uygulaması Android ve iOS marketlerden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Epson, tüm çok işlevli yazıcıları için uzun ömürlü sorunsuz kullanım ve kaliteli baskı için orijinal mürekkep kullanımını öneriyor.

Yorumlar (0)