banner565

banner472

banner458

banner457

Mind2Biz’den kurumsal iş ihtiyaçlarına yönelik geliştirilmiş entegre ürünler seti; OpenText eDOCS

Mind2Biz Kurucu Ortağı Hakan Kıran, dünyaca ünlü araştırma kuruluşu Gartner tarafından “Lider” olarak gösterilen OpenText eDOCS çözümünün, kurumların iş süreçlerini, risk yönetimini ve kurumsal içeriğe dayalı iş ihtiyaçlarını desteklemek için özel olarak geliştirildiğini anlatıyor.

HABER 01.07.2020, 00:11 29.07.2020, 20:47
19540
Mind2Biz’den kurumsal iş ihtiyaçlarına yönelik geliştirilmiş entegre ürünler seti; OpenText eDOCS

Mind2Biz bilgiye dayalı kurumsal varlıkların rekabet üstünlüğü sağlayacak şekilde yönetimi konusunda uzmanlaşmış bir danışmanlık şirketi.
Mind2Biz Kurucu Ortağı Hakan Kıran, Mind2Biz’in kurulduğu 2000 yılından bu yana Türkiye’nin önde gelen şirketlerini geleceğin koşullarına hazırlayan teknolojiler ve disiplinlerle buluşturduğunu söylüyor.
Hakan Kıran, “Mind2Biz, kurumların en değerli sermayesi olan bilgi birikimini kurumsal iç görüye dönüştüren çözüm alanlarına öncelik verdi. Stratejik iş ortaklarıyla kurduğu yerel ve uluslararası işbirliği çerçevesinde müşterilerine uzmanlaşmış, yaygın kullanımda ve global düzeyde kendini kanıtlamış teknolojilerle çözüm seçenekleri sunan Mind2Biz, edindiği proje yönetimi ve danışmanlık tecrübelerini en iyi uygulama pratiklerine dönüştürmek üzere Mind2Biz Akademi oluşumunu başlattı” diyor.
Dönüşüm taleplerinin sürekli olduğu ve her an şekil değiştirdiği günümüz koşullarında kurumlar için hızla adapte olabilme yeteneğinin her şeyin önüne geçmiş durumda olduğuna dikkat çeken Kıran, “Bu gereksinime odaklanan Mind2Biz Akademi farklı disiplinlerden gelen uzman danışmanlar yönetiminde, kavramlarla tanışma seminerlerinden atölye destekli yetkinlik geliştirme eğitimlerine, keşif ve değerlendirme servislerinden, danışmanlık ve mentörlüğe varan bir çizgide hizmet çeşitliliği sunmaktadır” diye konuşuyor.
Hakan Kıran, şirketlerin COVID-19’un getirdiği yeni operasyonel zorluklarla karşı karşıya kaldıkça, kurumsal içerik yönetiminin kurumsal esnekliğin merkezinde yer aldığını ifade ediyor: “Kurumsal içerik yönetimi, ortaya çıkarılması, düzenlenmesi ve arşivlemeye kadar kuruluşun tamamında bilgilerin yaşam döngüsünü, dağıtımını ve kullanımını yönetir. Kurumsal içeriği etkin yönetmenin yolu, üç faktörün (içerik, iletişim ve süreçler) bir akışı tamamlayan maddeler olduğunu ve karar verme sürecine katkıda bulunabilmek için eşit derecede gerekli olduğunu anlamaktan geçiyor. Dijital manzarayı hem tüketiciler hem de kurumlar için dönüştüren yapay zeka, nesnelerin interneti, yeni nesil altyapı ve bulut, üzerindeki kullanıcı deneyimlerini, birlikte çalışabilirliği, süreç ve otomasyonu ve önceliklerini değiştirdi.”
Hakan Kıran, şu bilgileri veriyor: “Sunduğumuz OpenText eDOCS çözümü, iş süreçlerini, risk yönetimini ve kurumsal içeriğe dayalı iş ihtiyaçlarını desteklemek için özel olarak geliştirilmiş entegre ürünler setidir ve genişletilmiş bir Kurumsal İçerik Yönetimi (ECM) çözüm setinin dijital omurgasıdır. Gartner, Forrester  gibi araştırma kurumları tarafından Lider kategoride değerlendirilmiştir.  OpenText eDOCS platformu gelişmiş güvenlik, ortak çalışma araçları, e-posta yönetimi, kayıt yönetimi, iş akışı, iş süreci yönetimi, SharePoint entegrasyonu, mobil erişim, gelişkin arama yetenekleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli iş uygulamalarını destekler.

Özetle sağladıklarımız;
• Operasyonel Mükemmellik,
• İyileştirilmiş Kararlar İçin Sezgisel Yaklaşımlar,
• Geliştirilmiş Paylaşım ve İşbirliği,
• İçeriğe Güvenli ve Kolay Ulaşım,
• Yönetim Riskleri, Uyum Gereksinimleri ve Yasal Zorunlulukların Doğru Yönetimi.”

Hakan Kıran, Mind2Biz’in gelecek hedeflerini de paylaşıyor: “Her kurumun kendine has dinamiklerini ve birbirinden farklı yetenek havuzlarını dikkate alarak bir yol haritası oluşturan Mind2Biz, 2021 ile birlikte sürekli gelişimi sağlayan dönüşüm yolculuğunda firmaların sürekli destekçisi olmaya ve bu kapsamda Akademi ve çözüm öğelerini geliştirmeyi hedefledi.”

Yorumlar (0)