banner565

banner472

banner458

banner457

Redington Türkiye’den fidye yazılımlarına karşı “basit, güvenli ve bütünleşik” bir çözüm: SafeHouse

Redington Türkiye, fidye yazılım tehdidine karşı fiyat, performans ve güvenlik kriterlerini bir arada sağlayan SafeHouse çözümünü Türkiye’deki kurumların hizmetine sundu. Veritas, Trend Micro ve Supermicro çözümlerinin bir araya getirilmesiyle geliştirilen bu ürünü Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan ile konuştuk.

HABER 01.12.2021, 00:51 26.12.2021, 21:11
20864
Redington Türkiye’den fidye yazılımlarına karşı “basit, güvenli ve bütünleşik” bir çözüm: SafeHouse

Redington Türkiye, günümüzün en etkili siber saldırı tiplerinden biri olan fidye yazılımlarına karşı kurumları korumak amacıyla, alanında ilk olan kullanıma hazır tak-çalıştır fidye yazılım çözümü SafeHouse’u geliştirerek hizmete sundu. Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan, “Portföyümüzde yer alan Veritas, Trend Micro ve Supermicro ürünlerinin bir araya getirilmesiyle geliştirdiğimiz SafeHouse ile dijital sermayenin güvende tutulmasını ve verilerin kesintisiz korunmasını sağlıyoruz” dedi.
Trend Micro yazılımı güvenlik açıklıklarını tespit ederek çözüm önerileri sunarken, Veritas Backup Exec çözümü, basit, güvenilir ve kesintisiz bir yedekleme sistemine sahip olunmasını sağlıyor. Supermicro markalı sunucular üzerine kurulan bu yazılımlarla, fidye yazılımlarına karşı koruma, hızlı, verimli yedekleme ve kurtarma hizmeti sunuluyor. Akıllı veri tekilleştirme sayesinde optimize depolama imkânı sağlanıyor.

Her türlü veriyi SafeHouse ile korumak mümkün
Fidye saldırılarının sıklığının giderek arttığını söyleyen Borhan, “Bu riskle savaşmanın tek etkili yöntemi, önemli verileri yedeklemek ve bu yedeğin güvenli bir ortamda bulunmasını sağlamak” dedi. Borhan, “Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler açısından bu işlem büyük önem taşıyor. Verileri dağıtık yapıda kullanan birçok şirket, farklı yerlerde bulunan verileri yedekleyebilmek için farklı yedekleme çözümleriyle uğraşmak zorunda kalabiliyor ve bu yöntem verimsizlikle beraber ek maliyetleri de beraberinde getiriyor. Bu noktada ister sanal ister fiziksel ya da çoklu bulut ortamında olsun her türlü verinizi SafeHouse çözümümüz ile koruyabilirsiniz” diye konuştu.

Saldırılara karşı zamanında koruma
“Bir BT pazaryeri olarak kendini konumlayan Spicework’ün verilerine göre, ortalama bir organizasyon dört adet yedekleme yazılımı kullanıyor” diyen Borhan, SafeHouse’un içinde yer alan Veritas Backup Exec çözümü ile bunun önüne geçip maliyet ve operasyon avantajı yaratmayı hedeflediklerini vurguladı.
Borhan, “Bu yedekleme yazılımı ile fiziksel, sanal, bulut ortamlarının yedeklenmesi ve alınan yedeklerin tek bir ekrandan yönetilmesi mümkün oluyor. SafeHouse’u geliştirirken ayrıca birden fazla güvenlik özelliğini tek bir çatı altında toplamayı hedeflediğimiz için Trend Micro Deep Security yazılımını tercih ettik. Altını çizmek isterim ki en son küresel tehdit bilgilerinden yararlanarak saldırılara karşı zamanında koruma sağlaması da ürünü öne çıkarıyor” açıklamasını yaptı.
Borhan, Redington SafeHouse ürününden yararlanmak isteyen işletmelerin redington.com.tr ‘de yer alan ürün sayfasını ziyaret edip, başvuru yaparak, ücretsiz demo talep edebileceğini ya da safehouse@redington.com.tr adresine e-posta gönderebileceğini söyledi. Borhan, “Konusunda uzman ekibimiz bu işletmelerle en kısa sürede iletişime geçecek ve yetkili bir iş ortağımız ile kurumun ihtiyaçlarını en iyi karşılayan fidye yazılım çözümünü sunacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
banner557